CCC v Ljubljani
 · Novice

Vse kar se nosi pomlad/poletje je sestavni del bogatih kolekcij CCC prodajaln, ki bodo, 6.aprila v nakupovanem centru Rudnik Supernova, Jurčkova cesta 223, bogatejše za novo prodajalno v Ljubljani.


Na zadovoljstvo številnih kupcev bodo na dan otvoritve vsi artikli po rednih cenah znižani za 25%. Tisti, ki imate radi pozne nakupe, torej po službenih obveznostih, od 7. do 9. aprila, od 19. ure do 24. ure, boste lahko izkoristili 20 % popust na vse redne cene.

Na policah nove CCC prodajalne bodo med drugim tudi priljubljene znamke, kot so Sprandi, Gino Rossi, Jenny Fairy, Badura in Lasocki. Kolekcija čevljev, superg in torb bo zagotovo našla veliko število oboževalce. Vse znamke in kolekcije so namreč navdih modernega dizajna s pridihom retro klasike, oblačil in obutve, ki svoje temelje najdejo v 80-ih, 90-ih, pa tudi v sodobnih trendih.

Tudi tretja CCC prodajalna v Ljubljani bo pripravljena sprejeti številne kupce. Ne dvomimo, vse kombinacije oblačil se bodo odlično dopolnjevale z oblačili in obutvijo, ki jih bo mogoče poiskati nikjer  drugje kot v CCC. Za vse tiste, ki imajo radi dobro fotografijo, pa lepo vabljeni v našo foto kabino, ki je že pripravljena na super fotke.

Nove kolekcije znanih blagovnih znamk na voljo v CCC, kjer si bo možno ogledati slavne svetovne zvezde, kot so: idol generacije Z Finn Wolfhard, znan iz serije "Stranger Things", legendarni igralec Kyle MacLachlan in Amber Valletta, supermodel iz 90ih, ki je  sodelovala v akciji pomlad-poletje 2022.

Se vidimo 6. aprila ob 18. uri v nakupovalnem centru Supernova, Ljubljana Rudnik!

Nove kolekcije so sedaj na voljo v CCC prodajalnah in na ccc.eu.

Nagradne igre