MKGP Kori
 · Novice

Hitradio Center predstavlja dogodivščine pastirja Koresa Korija!


Naš Tim Kores že nekaj let živi v neokrnjeni naravi in je velik ljubitelj živali. Ker kmalu praznuje rojstni dan, smo mu sodelavci Hitradia Center pripravili prav posebno presenečenje – ob tem pa nismo pozabili na tebe. Presenečenje in dogodivščine, ki smo mu jih pripravili, boš lahko vsak dan spremljal na naših digitalnih kanalih.

Priduži se nam na Instagramu in ne zamudi dogajanja!

V glavni vlogi bo poleg pastirja Koresa Korija nastopila tudi krava, za katero bo moral poskrbeti v naslednjih nekaj dneh. Kako se bo lotil izzivov, koliko mleka bo pomolzel in kako se bo znašel v vlogi pastirja, preveri na naših socialnih omrežjih. 

IK MKGP

V Sloveniji pridelujemo različne vrste mleka in mlečnih izdelkov vrhunske kakovosti. Poiščite znak izbrana kakovost – Slovenija, ki zaradi kratkih transportnih poti izdelkom zagotavlja svežino in poln okus. 

Mleko in mlečni izdelki z znakom izbrana kakovost – Slovenija so vredni nakupa, saj s tem podpirate razvoj slovenskega kmetijstva in podeželja, skrbite za lastno prihodnost in prihodnost naslednjih generacij, podpirate slovensko gospodarstvo in delovna mesta ter ste odgovorni potrošniki. 

Trajnostno naravnano, sveže, okusno mleko in mlečni izdelki slovenskega porekla naj bodo vaša prva izbira. Zaupajte preverjenemu in kakovostnemu slovenskemu mleku in mlečnim izdelkom. Najboljše imamo doma!

Nagradne igre