Top Gun Maverick
 · Novice

Premiera Top Gun Maverick bo predvajana v tehnologiji Dolby Atmos v sredo, 25. maja ob 20:00 v Cineplexxu Ljubljana Rudnik!


FAN PLAKATI IN PEPSI ZA VSE OBISKOVALCE!
Za osvežitev pred filmom bo poskrbela PEPSI*. Vsi obiskovalci prejmejo poseben FAN art plakat*!

Po 34 letih se na velika platna vrača eno najbolj pričakovanih nadaljevanj filmske uspešnice, v kateri je v glavni vlogi blestel Tom Cruise kot pilot Maverick, igralca pa je vloga izstrelila med največje hollywoodske zvezde.

Vstopnice so na voljo tukaj.

DOLBY ATMOS
Prvič v Ljubljani bo uporabljen tudi Dolby Atmos zvočni sistem, ki v kino prinaša revolucijo zvoka. V dveh dvoranah se boste lahko prepustili večdimenzionalnemu zvoku, z neverjetno jasnostjo, ki bo še dodatno poglobil filmsko zgodbo in s tem pričaral impresivno zvočno pokrajino. Gledalcu bo zvenelo, kot da se sam nahaja v središču akcije, prikazane na velikem platnu.

Kako deluje Dolby Atmos?
Več zvočnikov ustvarja iluzijo brezmejnega zvočnega prostora okoli gledalca s prostorskim zvokom. Zvok se premika po kinodvorani povsem v skladu z dogajanjem na platnu. Rezultat je realistična kinematografska izkušnja, ki do sedaj še ni bila videna in slišana. Dolby Atmos, popolnoma digitalni zvok, gledalca obkroži za 360 stopinj.

*do razdelitve zalog

Nagradne igre