Vinarske in kulinarične zgodbe v Mariboru z Davidom Vračkom
 · Novice

Maribor je urbana oaza sredi čudovite narave, zato skupaj s svojo okolico ponuja številne možnosti za edinstvena doživetja. Popolnoma različni svetovi se na kratkih razdaljah povezujejo med seboj v bogato celoto, ki te bo navdušila na krajšem ali daljšem oddihu.


Ljubitelji kolesarstva, pohodništva, adrenalnskih športov in drugih aktivnosti v naravi, Maribor z okolico je raj za vas. Hedonisti, navdušenci nad edinstveno kulinariko in vini, tukaj vas čakajo zgodbe, o katerih boste še dolgo pripovedovali prijateljem ter se zagotovo vračali k njim. Vsi, ki uživate v urbanem utripu, festivalih, glasbi, gledališču, umetnosti in uličnih mojstrovinah, ne spreglejte štajerske prestolnice, ki v vsakem trenutku ponuja številne kulturne poslastice. In če bi Maribor z okolico morali še kako drugače poimenovati, bi mu lahko rekli kar popolna družinska destinacija, saj na vse strani mesta ponuja nešteto aktivnosti, ki bodo vsak dan vašega oddiha napolnile s smehom, veseljem in nepozabnimi doživetji.

Če še nisi, unovči tukaj turistične bone, če pa si jih že, vseeno pridi s svojo boljšo polovico, družino ali družbo odkriti in doživeti Maribor z okolico.

Več o osebnih priporočilih znanih Mariborčanov Filipa Flisarja, Maje Keuc – Amaye, Adrijane Dimec in chefa Davida Vračka spoznajte na spletnem mestu visitmaribor.si, kjer vas čakajo tudi vse ponudbe, nastanitve, doživetja in zgodbe čudovite štajerske destinacije.

Nagradne igre