Harvey Norman v Celju
 · Novice

Harvey Norman je odprl vrata popolnoma prenovljene trgovine v Celju. Kljub težkim razmeram na tržišču ali pa prav zaradi njih so se v podjetju odločili, da najvišje standarde na trgu in čisto novo nakupovalno izkušnjo zagotovijo tudi celjskim obiskovalcem. Slednjim sta zdaj na voljo dve posodobljeni nadstropji izdelkov priznanih blagovnih znamk za dom in zabavo.


Harvey Norman se tokrat ponaša s popolnoma posodobljeno trgovino v tretjem največjem slovenskem mestu. Prenova celjske poslovalnice je potekala po najvišjih standardih z namenom, da se kupcem zagotovi povsem nova nakupovalna izkušnja, kjer bodo obiskovalci izkusili čutno doživetje ob nakupovanju. Bogato ponudbo izdelkov si bodo lahko ogledali, občutili in jih tudi preizkusili.

Najnovejša v vrsti prenov

Za to prenovo so se v avstralskem podjetju, ki je na slovenskih tleh prisotno že od leta 2002, odločili, ker so želeli svetovni koncept interaktivne izkušnje nakupovanja približati tudi evropskim kupcem. Harvey Norman je namreč prvo tovrstno trgovino odprl konec leta 2015 v Singapurskem centru Millenia Walk. Danes pa se z enako idejno zasnovo ter najboljšimi in najnovejšimi trendi lahko pohvali tudi trgovina v Celju.

Novosti za najvišjo kakovost bivanja in prvovrstno zabavo

Prisotnost Harvey Normana v številnih državah po svetu in njegovo širjenje omogoča podjetju vedno večjo povezanost z zunanjimi partnerji. Ravno to pa je razlog, da se v Sloveniji predstavljajo tudi svetovno priljubljene blagovne znamke, ki sicer na naših tleh ne bi bile prisotne. Razširjena ponudba pohištva, tehnologije in gospodinjskih aparatov v dveh prenovljenih nadstropjih je povsem prilagojena potrebam sodobnega načina življenja in zagotavlja najvišjo kakovost bivanja ter prvovrstne zabave.

Poglej. Občuti. Izkusi.

Celjska prenovljena trgovina Harvey Norman omogoča interaktiven sprehod skozi oddelek zabavne tehnologije, kjer imajo obiskovalci možnost občudovati vrhunsko sliko na najbolj tehnološko dovršenih LCD ter QLED ter povsem novih laserskih televizorjih in mini projektorjih svetovno priznanih znamk Hisense, Samsung, Philips, Sony, LG in drugih. Za popolno čutno zaznavo poskrbi še vrhunski zvok, ki prihaja iz soundbar zvočnikov najvišje kakovosti.

Na oddelku računalništva lahko preverijo, kako v praksi delujejo najnovejši prenosniki, tablice ali telefoni in druge naprave za pametni dom. Vsi ljubitelji igričarstva pa bodo svoj čas najraje preživeli v novem Games HUB kotičku, kjer se bodo lahko seznanili z najnovejšimi igralnimi konzolami, videoigrami in drugimi dodatki. V Foto centru lahko obiskovalci razvijejo slike najljubših trenutkov, ujetih na kameri, in to v različnih dimenzijah.

Spalnični oddelek bo obiskovalcem ponudil ogled in preizkušanje vrhunskih ležišč svetovno priznanih blagovnih znamk, ki jih najdete v števinih priznanih hotelskih verigah, spalničnega pohištva ter otroških sob, seveda pa je poskrbljeno tudi za občutenje in občudovanje nove kolekcije posteljnine. Novost so še električne postelje, ki predstavljajo prihodnost spanja. Zakaj je temu tako bodo obiskovalci zelo hitro ugotovili sami. Na oddelku spalnic je možen tudi izris vgradnih garderobnih omar in še veliko več.

Oddelek pohištva bo kupcem postregel z udobjem oblikovalsko dovršenih sedežnih garnitur in okusno ter estetsko dekoracijo za dom. Najsodobnejši trendi, ki so jih v trgovino pripeljali naravnost iz svetovnih pohištvenih sejmov, bodo navdihnili vsakega obiskovalca. Manjkala pa ne bo niti izjemno bogata in razkošna ponudba vrtnega pohištva. V tej ekskluzivni ponudbi bodo poleg klasičnih vrtnih garnitur lahko našli še vrtne jedilnice in barske sete iz raznih obstojnih materialov ter vrhunske žare za pravo gurmansko doživetje na prostem.

Na oddelku kuhinj bodo priča vsestranski dovršenosti kuhinj Veneta Cucine, ki svoje uporabnike razvaja z vrhunskim izgledom ter domiselnimi uporabniškimi rešitvami. Nikakor pa ne gre zamuditi niti ogleda sodobnih gospodinjskih pomočnikov, ki so prava izbira za vsako moderno gospodinjstvo in lažje življenje. Ljubitelji kave bodo cenili nov kavni kotiček, kjer jih bo pričakala bogata izbira kavnih aparatov Krups, Illy, Nespresso, DeLonghi, Phlips in Jura in različnih vrst kave. Za vrhunsko raven osebne nege pa bo poskrbela široka ponudba aparatov, kjer bodo lahko našli oblikovalce las, moške brivnike in strižnike, zobne ščetke in prhe ter še veliko več kar ponujajo Remington, Philips, OralB, Braun in številni drugi.

V skladu z otvoritvijo prenovljene celjske poslovalnice smo pripravili ekskluzivno otvoritveno akcijo, ki velja tudi v vseh drugih poslovalnicah HARVEY NORMAN in na spletu. V sklopu spletnega nakupovanja omogočamo kupcem še ugodne finančne pogoje nakupa na obroke ter storitev Klik&Prevzem v dveh urah.

Nagradne igre