FLIK
 · Novice

S Flikom plačujte na blagajni in prek spleta


Stojite v vrsti na blagajni in spet iščete svojo denarnico … Vam ta zgodba zveni znano? Veliko preprosteje bi bilo, če bi lahko nakup opravili kar brez nje. To je mogoče! S Flikom lahko plačujete kar prek mobilnega telefona - in to v fizični ali spletni trgovini. 

Nakupujte s telefonom v trgovini 

V trgovino se zdaj lahko odpravite kar brez denarnice. S Flikom, ki je plačevanje dvignil na višjo raven! 

Flik vam omogoča plačevanje v trgovinah z mobilnim telefonom. Kako? Povsem preprosto!

Na blagajni odprite aplikacijo Flik ali mobilno denarnico (odvisno od vaše banke), izberite gumb “Plačaj” in poskenirajte QR kodo, izpisano na POS terminalu, ali zgolj prislonite telefon k POS terminalu. Za dokončanje nakupa le še potrdite plačilo in vaš nakup bo opravljen.

Nakupovanje bo postalo še lažje, saj boste lahko na vedno več prodajnih mestih nakupovali s Flikom. Trgovine, ki omogočajo to možnost plačevanja, boste hitro prepoznali po nalepki Flik. 

Plačujte prek mobilnega telefona kar s kavča

Če vam ni do tega, da bi se drenjali v trgovinah, lahko nakup s Flikom opravite tudi v spletnih trgovinah. Postopek je povsem preprost in hiter! 

V »košarici« trgovca izberite možnost plačila nakupa s Flikom in vpišite svoj Flik kontaktni podatek / alias (telefonska številka ali elektronski naslov). V aplikacijo Flik ali mobilno denarnico boste prejeli zahtevek za plačilo, ki ga s klikom potrdite. 

Nakupovanje je tako zdaj še bolj preprosto, hitro in brez zamudnega brskanja za gotovino ali  vnašanja kartičnih podatkov. 

…………………………………………………………………………………………………..

Svoj Flik račun ustvarite brez obiska banke

Želite uporabljati Flik? Ne odlašajte, račun lahko ustvarite že v nekaj minutah!

Za aktivacijo potrebujete le pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančne kartice. Če ste stranka bank: SKB, Gorenjska banka, N Banka, Addiko Bank, BKS Bank, Deželna banka Slovenije, LON, Primorska hranilnica Vipava ali UniCredit Bank, prenesite mobilno aplikacijo Flik Pay

Stranke preostalih bank lahko do Flik storitev dostopate znotraj svojih mobilnih bank oziroma mobilnih denarnic: 

•           Delavska hranilnica - DH Denarnik,

•           NLB - NLB Pay,

•           Nova KBM - mDenarnic@,

•           Intesa Sanpaolo Bank - mobilna banka,

•           Sparkasse - Sparkasse M.Stik. 

…………………………………………………………………………………………………..  

Flik prinaša prednosti tudi trgovcem

Ali ste vedeli, da lahko svojim strankam olajšate plačevanje, izboljšate njihovo uporabniško izkušnjo in si zagotovite takojšen prejem sredstev na svoj račun? 

Vse to vam omogoča Flik! Za več informacij se obrnite na skrbnika v svoji banki. 

Plačevanje na svojem prodajnem mestu omogoča vedno več trgovcev. 

Pridružite se družini Flik tudi vi in omogočite plačevanje svojim strankam s Flikom v spletni trgovini ali na svojih POS terminalih. Če strankam ne omogočate plačevanja prek POS terminalov, lahko plačila strank prejemate prek Flik POS mobilne aplikacije, ki si jo preprosto namestite na svoj mobilni telefon.  

 Enostavno. Hitro. Varno. ... Flik.

plačuj s Flikom
Nagradne igre