Milka čokolade Naj spregovori nežnost
 · Novice

Delimo nežnost s tistimi, ki jih imamo radi! »Naj nežnost spregovori« je najnovejša kampanja znane blagovne znamke Milka, ki želi z originalno embalažo čokolade z alpskim mlekom poznane daleč naokoli, izpovedati zgodbo o nežnosti.


Vsak od 4 paketov v omejeni seriji embalaže Milka pripoveduje svojo zgodbo in pošilja pozitivno sporočilo. To so sporočilo podpore – »Support you«, spodbude – »Smile, all is ok«, prijateljstva – »Dream team« in priznanja – »Well done«. Cilj teh sporočil je med ljudmi prebuditi občutek povezanosti, empatije in nežnosti.

»Milka je lani na najlepši možni način obeležila svoj 120. rojstni dan in pokazala, da človečnost in empatija nista pozabljeni ter da je sreča v darovanju. V tem letu svoje poslanstvo nadaljujemo in kažemo, da lahko z na prvi pogled malimi znaki pozornosti, polepšamo vsakdan ljudem okoli sebe. S kampanjo »Naj spregovori nežnost« želimo navdahniti ljudi, da svojim najbližjim v trenutku, ko začutijo, da so ranljivi in potrebujejo vzpodbudo, pošljejo sporočilo ljubezni, spodbude, prijateljstva in priznanja,« je sporočilnost akcije predstavila Una Lučić, vodja blagovne znamke Milka za regijo vzhodni Adriatik, v imenu skupine Mondelēz International, lastnika te poznane blagovne znamke.

Le malokdo ve, da je čokolada Milka nastala iz sočutja in nežnosti njenega ustvarjalca, Philippe Sucharda, ki je želel svojo mamo ob njeni bolezni obdarovati s čokolado, ki pa je bila takrat mnogim zaradi visoke cene nedostopna. Prav z željo, da bi sladkanje z do takrat ekskluzivno sladico omogočil vsem, je Philippe pred 120. leti ustanovil blagovno znamko Milka. Vse do danes je Milka ostala zvesta svojemu poslanstvu, da v svoje izdelke vključi posebej izbrane in kakovostne sestavine, ki s svojim nežnim okusom omehčajo srca vsem, ki jo okusijo.

Pokažite svojim najdražjim, da jih imate radi in da si zaslužijo en velik »bravo« za vse, kar delajo. Pokažite jim, da jim stojite ob strani, spodbujajte jih in jim pomagajte, ali pa preprosto pokažite, koliko vam pomeni skupno prijateljstvo. Polepšajte jim dan, delite nežnost in jim povejte vašo zgodbo. Naj vsaka kocka Milka čokolade najde pot do njihovih src in naj nežnost spregovori ob vsakem grižljaju Milka čokolade.

Nagradne igre