Petrol Qmax in daljša vožnja
 · Novice

Kaj praviš na dolgo vožnjo v družbi samih hitov?

Za daljšo vožnjo poskrbi nova generacija visokokakovostnih goriv Q Max, za daljši miks brez prekinitev pa poskrbimo na Centru.

Daaaaaljša vožnja in daaaaaljši miks.

En mesec te čaka prav posebna rubrika, ki jo zagotavljata Petrol in Goriva Q Max! Čaka te uživanje ob več hitih brez prekinitev – poslušaj in uživaj.


Nova generacija visokokakovostnih goriv Q Max vam z inteligentnimi molekulami in tehnologijo čiščenja Dual Action Technology prinaša še več moči in popolno zaščito motorja. Za vožnjo, ki je bolj ekonomična in prijaznejša do okolja.

Motorji pod pokrovom naših vozil se vse bolj spreminjajo. Nova generacija sodobnih bencinskih in dizelskih motorjev zato zahteva sodobna goriva, ki bodo njihovo delovanje še nadgradila – za večjo zanesljivost, več kilometrov in okolju prijaznejšo vožnjo.

Kot prvi v regiji vam sedaj ponujamo goriva z inteligentnim delovanjem. Nova generacija goriv Q Max tako hitro in skoraj v popolnosti zaščiti vaš motor pred izgubo moči in odzivnosti, ob stalni uporabi pa boste lahko z eno polnitvijo rezervoarja prevozili tudi do 50 kilometrov več!

Nagradne igre