NAGRADNA IGRA
xmas countdown knockdown
 · Nagradne igre

Decembra v jutranjem programu Hitradia Center odštevamo dneve do božiča. Boš odšteval z nami?


Vsak delavnik naši Božičkovi pomočniki zjutraj udarijo v božično vrečo. Tvoja naloga je, da napoveš, kako močan bo ta udarec. Svojo točno napoved nam pošlji na SMS na telefonsko številko 041 14 14 14. Če ti uspe pravilno uganiti, boš prejel denarno nagrado – znesek v tej številki. 

Če ti ne bo uspelo pravilno odgovoriti, pa te čakajo tudi tolažilne nagrade - paketi vitaminov Jamieson. Da boš božične praznike pričakal zdrav, še bolj močan in odporen.

Jamieson vitamini

Ostanite močni z Jamieson prehranskimi dopolnili

Kar naenkrat je sezona prehladov ponovno tu. Morda se nam zdi, da je čas kot narejen za sproščanje doma z zalogo hrane za dušo, vendar ne dovolite, da bi bili zaradi vremena bolj dovzetni za bolezni. Ko gre za prehlad, ni boljše obrambe kot vaš imunski sistem. V izogib prehladnim obolenjem je pomembno, da poskrbite za dobro higieno rok, dovolj spanca ter zdravo prehrano. Na pomoč pri krepitvi imunskega sistema pa vam priskočijo tudi Jamieson prehranska dopolnila. Naravna prehranska dopolnila, kot so vitamin C, vitamin D in cink, ter rastlinski izdelki, kot sta ameriški slamnik in ingver, vam lahko pomagajo pri nadziranju in preprečevanju bolezni tako, da prispevajo k delovanju imunskega sistema in tako vplivajo na uspešnost obrambe pred virusi in omejevanju nadaljnjega razvoja simptomov prehlada ali gripe.* In tako boste pripravljeni na hladno vreme.

Poiščite sebi primeren izdelek na www.jamiesonvitamins.si ali povprašajte po Jamieson izdelkih v najbližnji lekarni ali specializirani prodajalni.

Jamieson izdelki so poznani po vsem svetu po čistosti sestavin in učinkovitosti. V panogi izstopamo zaradi naše zaveze h kakovosti, ki jo uresničujemo z obljubo »360 Pure« in certifikatom TRU-ID*, ki zagotavljata učinkovitost, varnost in čistost izdelkov, do njihovega roka uporabnosti.

Spremljajte nas na FB in IG profilih JamiesonVitaminsSi

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

*Vitamin C, vitamin D in cink imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema. 

Nagradne igre