NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
PrijaznosT-2
 · Nagradne igre

Naredimo svet prijaznejši.


Na Hitradiu Center verjamemo, da lahko majhne prijazne geste v vsakdanjem življenju naredijo veliko razliko. Zato ti dajemo priložnost, da deliš z nami svojo prijazno izkušnjo in si s tem prislužiš fantastično nagrado, ki jo podarja T-2.

Kaj moraš narediti:

1.     Izpolni prijavni obrazec: 

Izpolni prijavnico spodaj in nam zaupaj svojo prijazno izkušnjo. Spomni se trenutka, ko je nekdo naredil nekaj prijaznega zate in se ji/mu zahvali.

2.     Deli svojo zgodbo: 

Napiši nam, kdo je bil zadnji, ki je naredil nekaj prijaznega zate in kaj je to bilo. Ti je nekdo pomagal nesti težke vrečke iz trgovine, ali pa se ti je preprosto nasmehnil tujec na ulici in ti polepšal dan? Ti je na pomoč priskočil sosed ali prijatelj? Deli svojo zgodbo in pomagaj širiti pozitivno energijo!

3.     Osvoji glavno nagrado: 

Med vsemi prijavami bomo izbrali eno srečno osebo, ki bo prejela celoletno naročnino na ekskluzivni paket Diamant. 

Ne zamudi priložnosti in sodeluj v nagradni igri. Pomagaj ustvariti svet poln prijaznosti in pozitivnih dejanj.

Skupaj naredimo svet prijaznejši.

Pri T-2 si lahko izberete sebi prijazen paket, narejen po vaših željah. Ustvarjeni so z mislijo, da vam vedno lepšajo in lajšajo vsakdan. 

Čaka vas prijazna izbira, za vsakogar nekaj. Najobsežnejši paket, Oranžni Diamant, ponuja vrhunsko izkušnjo v svetu interneta, televizije in telefonije, dopolnjen s široko paleto dodatnih storitev. Za tiste, ki želite osnovne storitve po dostopni ceni, je na voljo Oranžni Start. Tisti, ki iščete odlično razmerje med kakovostjo in ceno, pa boste izbrali Oranžni Optimum, ki ima vsega ravno prav. In kar je še boljše, zdaj vas vse te izjemne možnosti pričakujejo po enotni ceni za vse pakete – prvo leto samo 19,99 EUR mesečno. 

Pri T-2 pa se ne osredotočajo samo na ponujanje vrhunskih storitev, povezanih v pakete s privlačno ceno, temveč veliko pozornosti posvečajo skrbi za svoje stranke. Z odzivnim klicnim centrom in široko mrežo omrežnih tehnikov so vedno ob strankah, ko jih potrebujejo. Ni torej presenetljivo, da izkušnje strank že vrsto let odražajo visoko zadovoljstvo s storitvami T-2. Tako se lahko T-2 s ponosom pohvali, da je operater z najbolj zadovoljnimi naročniki in se veseli nadaljevanja nudenja izvrstnih storitev tudi v prihodnosti.

Nagradne igre