NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Union radler
 · Nagradne igre

Svet izgleda drugače, ko imaš svoje navijače.


Na Hitradiu Center radi oživljamo zgodbe - ne zgolj tiste iz športnih igrišč, temveč tudi tiste vsakdanje.

Kdo so tisti, ki te spodbujajo, bodrijo in podpirajo na vsakem koraku? Izpolni prijavnico spodaj in nam zaupaj, kdo so tvoji največji navijači in podporniki ter se jim zahvali na edinstven način.

Pohiti s prijavo - prvih 50 prejme veliko zalogo radlerja Isotonic pomaranča - popolna spremljava za vaše trenutke proslavljanja in zmagovalne trenutke. 😉

TO PA ŠE NI VSE.

Kolesarji, tekači, pohodniki in vsi ostali - ves mesec vas na terenu po Sloveniji pričakuje ekipa Isotonic, pripravljena, da iz vas v pravem navijaškem duhu iztisne še zadnje atome moči in seveda, poskrbi za osvežitev po naporu - s hladnim, osvežujočim radlerjem Isotonic pomaranča.

Union Radler 0.0 Isotonic odslej z novim okusom pomaranče in melise

Union Radler 0.0 Isotonic je ljubitelje funkcionalne osvežitve doslej navduševal z okusom limone. Kombinacija 0.0 piva in osvežilne brezalkoholne pijače z okusom limone ter dodanimi minerali magnezija in cinka in vitaminov B, ki optimalno prispevajo k manjši utrujenosti in izčrpanosti po telesnih naporih, je bliskovito osvojila srca špornikov – in postala sestavni del njihovih treningov.

Ker smo zavezani nenehnemu inoviranju, pa zdaj na police trgovin in v roke športnih navdušencev prihaja tudi novi Union Radler 0.0 Isotonic, ki smo ga razvili skupaj z profesionalnimi kolesarji in nutricionisti ekipe Bahrain Victorious. Regeneracija po športu bo tako odslej imela okus tudi po pomaranči in melisi, da bo posebej učinkovita, pa smo novemu Union Radler 0.0 Isotonic dodali še vitamine B, vitamin C (ki prispevjo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter pomagajo pri sproščanju energije), ter kalij (ki ima pomembno vlogo pri delovanju mišic). Zato smo prepričani, da bo srca profesionalnih in amaterskih športnikov osvojil v rekordnem času.

Nagradne igre