NAGRADNA IGRA
Kori in izdelki Rio Mare Paté
 · Nagradne igre

Umetnine, po katerih se cedijo sline - sliši se super, kajne? In prav takšne je v sodelovanju z Rio Mare ustvaril naš Kori.


Uganeš, kaj je ustvaril s kremnimi namazi Rio Mare Paté? Poglej video, nato pa odgovor zapiši v spodnjo prijavnico.

Vsak teden bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel velik paket namazov Rio Mare Paté, ob koncu promocije pa bomo skupaj z Rio Mare nekomu podarili električni skiro! Med vsemi vami pa bomo izbrali tudi enega srečneža, ki se bo Koriju za en dan lahko pridružil v našem studiu.

Ne odlašaj, hitro poglej video in sodeluj

Da pa boš lahko Rio Mare umetnine pripravil tudi doma, te v videih čakajo tudi recepti.

Odlični kremni namazi Rio Mare Paté bodo s široko paleto okusov navdušili vse družinske člane, od tistih najmlajših, ki prisegajo na klasiko, do tistih, ki z veseljem preizkušajo novosti. Odlični so na rezini najljubšega kruha, kot dodatek, ki obogati sendvič, ali kot pika na i vaših receptov. Na voljo so v vsem dobro znani tubi, ki je odlična tudi za najmlajše, in priročni ovalni embalaži, ki jo lahko ponovno zaprete. Zaradi svoje vsestranskosti bodo obogatili vsako jed in navdušili tudi najbolj zahtevne gurmane, saj vsebujejo kakovostne in skrbno izbrane sestavine brez dodanih konzervansov.

Kori in izdelki Rio Mare Paté

Nagradna igra je zaključena. Čestitke Mojci iz Naklega, ki je prejela glavno nagrado - električni skiro! Čestitke tudi Aljažu iz Mengša, ki se bo Koriju pridružil v studiu!

Čestitke nagrajencem prvega tedna, Nini iz Trnovske vasi, Andreji iz Izlak, Dejanu iz Celja, Andreju iz Kranja in Tamari iz Zgornje Ložnice!

Čestitke nagrajencem drugega tedna, Katki iz Trbovelj, Marjeti iz Prevalj, Anji iz Maribora, Sofiji iz Markovcev in Janji iz Podvelke!

Čestitke nagrajencem tretjega tedna, Doris iz Dobrovnika, Tadeji iz Vrhnike, Evi iz Prevalj, Mihi iz Pivke in Mladenu iz Maribora!

Čestitke nagrajencem četrtega tedna, Urošu iz Šmartnega v Roži dolini, Klari iz Trebelnega, Tanji iz Puconcev, Ani iz Svetega Štefana in Moniki iz Vranskega!

Ustvarjamo s Korijem in Rio Mare

Nagradne igre