NAGRADNA IGRA
Anabel in SUPR hit
 · Nagradne igre

Anabel in Telekom Slovenije na Hitradio Center vsak dan prinašata SUPR hite, ki jih lahko poslušaš tudi na Centrovi aplikaciji in spletni strani.


Da pa bosta ti dve delovali nemoteno, pa potrebuješ dovolj prenosa podatkov na svojem telefonu – za ta del poskrbi Telekom Slovenije s svojim paketom SUPR za mlade od 15. do 31. leta, ki ti že v osnovi prinaša 100 GB prenosa podatkov na mesec, k temu pa lahko še dodaš.

To storiš tako, da obiščeš enega od gigaspotov in na Centru vsak dan razkrivamo en tak spot.

Poslušaj namige, kje se ta spot nahaja, ki jih vsako jutro pripravlja Anabel. Potem pa poslušaj še SUPR hitDo konca SUPR hita imaš namreč čas, da nas pokličeš na 041 996 996 in uganeš, kje je iskani gigaspot. Če ti to uspe, te čakajo super nagrade.

Telekom SUPR paket za mlade

Furaj prihodnost po svoje z novim SUPR mobilnim paketom za mladeki ti poleg neomejenih klicev in sporočil zagotavlja kar 100 GB za samo 16€ mesečno. Vsak mesec dobiš še 1 dodaten gigabajt, ki ti ostane za cel lajf. Za še več gigabajtov pa lahko poiščeš gigaspote po Sloveniji, kjer osvajaš dodatne gigabajte, ki jih dodamo tvojemu paketu SUPR. Za vedno!

https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/paketi/paket-SUPR/osvajaj-GB

Če zares gori, si reši lajf z neomejenimi gigabajti za 24 ur ali cel vikend. Stane te samo 1 €!

Več na telekom.si/supr

Nagradne igre