NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Stop Shop in Hitradio Center vas peljeta na »Božičkov Meet&Greet«
 · Nagradne igre

Iščemo 'najbolj božično družino v Sloveniji' ! Jih poznaš? To so vsi tisti, ki svoja drevesca iz podstrešij in kleti prinesejo že septembra.


Letos bomo božične navdušence pošteno presenetili in jih bogato nagradili. 'Najbolj božični družini v Sloveniji' bomo namreč podarili potovanje na Laponsko.

Odhod na Božičkov Meet&Greet bo v petek, 15. decembra, na Laponsko pa se bo skupaj z nagrajeno družino odpravila tudi ekipa Hitradia Center in našim sledilcem omogočila live vpogled v Božičkovo domačo vas.

Hitro izpolnite prijavnico in skupaj s svojo družino napišite pismo Božičku, v katerem mu zaupajte, zakaj si ravno vi zaslužite srečanje z njim. Držite pesti in močno navijajte, da prav vas 15. decembra pošljemo na Laponsko. 

Poleg nepozabnega potovanja na Laponsko, ki ga podarja Stop Shop, boste imeli priložnost ustvariti trajne spomine in doživeti pravo čarobnost božičnega časa. Vaša družina bo lahko uživala v snežnih dogodivščinah, obisku Božičkove delavnice ter se pogrela ob ognju z edinstvenim pogledom na severna luči.

Prijavi se lahko vsaka družina, ki čuti, da ima res posebno božično vzdušje. 

Mi že komaj čakamo, da spoznamo 'najbolj božično družino v Sloveniji' in jim podarimo nepozabno izkušnjo na Laponskem. Srečno! 🙂

Stop Shop

Prijetna in praktična nakupovalna središča STOP SHOP se nahajajo v 14 največjih mestih po vsej Sloveniji. So idealna izbira za tako za družinsko nakupovanje kot nakupovanje z najboljšo prijateljico. Zaradi ogromnega asortimana izdelkov, ki jih najdete na policah trgovin v STOP SHOP nakupovalnih centrih pa so odlična izbira tudi za predbožične in praznične nakupe. Partnerjevo najljubšo čokolado, pulover za dedka, skiro za sina, družabno igro za hčerko, darilni kozmetični set za prijateljico, tople rokavice za babico, povodec za hišnega ljubljenčka, … Vse to in še več boste našli v STOP SHOP-u. 

Velika prednost nakupovalnih centrov STOP SHOP je zagotovo dobra dostopnost in veliko brezplačnih parkirišč. Poleg tega je vse na enem mestu, kar pomeni, da boste ob nakupu prazničnih daril v nakupovalni centrih STOP SHOP privarčevali čas in denar. 

Nagradne igre