NAGRADNA IGRA
Športaj v najboljši družbi
 · Nagradne igre

Pomlad je tu – vsi smo pokukali na plan in športne aktivnosti so znova postale del našega vsakdana. Da bo skrb za poletno postavo malo bolj zabavna, je tu Hitradio Center. Da bo med športom malo lažje in da mišice ter sklepi po športu ne bodo preveč boleli, pa poskrbijo izdelki Jamieson.


Kdo je tisti, ki te vedno spremlja med športnimi aktivnostmi? Glasba. In zato smo na aplikaciji Hitradia Center v sodelovanju z Jamieson ustvarili prav poseben stream – Jamieson sport stream

Vklopi ga med športanjem, pofotkaj, kje in kako telovadiš, objavi na InstaStory in označi @hitradiocenter in @JamiesonVitaminSI. Mi bomo tvoj story delili, nekatere izmed sodelujočih pa skupaj z Jamieson tudi lepo nagradili.

jamieson vitamini

Aktivnost je vodilo za dolgo življenje

V našem trudu po aktivnem življenju nam pogosto načrte prekrižajo bolečine v sklepih ali mišicah. Številne študije danes potrjujejo, da so učinkovine kot so magnezij, kalcij in glukozamin ključne za vzdrževanje prožnosti mišic, zdravih kosti in gibljivih sklepov.

Pri Jamiesonu vam želimo ponuditi širok asortiman formulacij izdelkov teh učinkovin, ki vam bodo pomagale ohranjati aktivno življenje. Jamieson Kalcij, Magnezij + D3 tablete z optimalno kombinacijo učinkovin za najboljšo absorpcijo teh zelo pomembnih mineralov. Jamieson Glukozamin, Hondroitin + MSM tablete vsebujejo tri naravne spojine, ki pomagajo ohranjati zdrave sklepe in hrustanec. Poiščite sebi primerno formulacijo učinkovin na www.jamiesonvitamins.si ali povprašajte po Jamieson izdelkih v najbližnji lekarni ali specializirani prodajalni.

Jamieson izdelki so poznani po vsem svetu po čistosti sestavin in učinkovitosti. V panogi izstopamo zaradi naše zaveze h kakovosti, ki jo uresničujemo z obljubo »360 Pure« in certifikatom TRU-ID*, ki zagotavljata učinkovitost, varnost in čistost izdelkov, do njihovega roka uporabnosti.

Spremljajte nas na FB in IG profilih JamiesonVitaminsSi

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta zelo pomembna raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

*TRU-ID certifikat lahko najdete na Jamieson rastlinskih izdelkih in izdelkih z mlečnokislinskimi bakterijami.

Sodeluj v nagradni igri Jamieson

Nagradne igre