NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
spimpaj mamo
 · Nagradne igre

Mame so zakon! Občudujemo jih, za vse, česar so zmožne in sposobne. Vsaka mama je lepa in hvaležni smo jim, da so tukaj za nas. Biti mama pa ni enostavno in materinstvo pusti posledice tudi na telesu. Ko bi le obstajala možnost, da bi lahko vplivali na naš izgled tudi po porodu ... Aja! Saj obstaja!


Prihaja akcija Spimpaj mamo, v kateri bomo eni mami omogočili, da se po svoji želji še polepša. Da vrne zadeve na svoje mesto. Da se počuti še boljše v svoji koži. Za eno mamico imamo lepotno operacijo pri dr. Andreju Testenu iz Estetike Testen.

Zato dragi otroci, partnerji, prijatelji, ... Če poznate mamo, ki bi rada kakšno stvar na sebi še izboljšala, jo prijavite. Seveda pa mamice vabljene, da se prijavite tudi same.

Doseganje lastnega estetskega ideala, zagotavlja osebno zadovoljstvo, duševni mir in nenazadnje dvigne samozavest. To nam pripomore k uspešnejšemu družabnemu in poslovnemu življenju. V sodobnem, hektičnem času je lep in zdrav videz nadvse pomemben. Odločitev o estetskem posegu ni enostavna. Najtežje je narediti prvi korak in obiskati specialista estetske kirurgije ter opraviti razgovor. V Estetiki Testen se tega zavedamo, zato strankam posvetimo veliko časa. Andrej Testen dr.med. specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ima večletne izkušnje s področja estetske kirurgije. Estetika Testen Vam lahko pomaga k samozavestnejši, popolnejši podobi, s katero boste z veseljem vkorakali v novo življenje.

Nagradne igre