NAGRADNA IGRA
Ana Praznik razmišlja
 · Nagradne igre

Na Hitradiu Center bomo skupaj s Kopija-novo to poletje poskusili omogočiti brezskrben vstop v novo šolsko leto prav vsem šolarjem.


Kopija-nova je v slovenskem prostoru edinstvena, saj že leta sodeluje s slovenskimi šolami in staršem omogoča, da preko spleta nakupijo vse za svoje šolarje le z nekaj kliki. S skrbno pripravljenimi seznami za vsak razred na vsaki slovenski šoli poskrbijo, da lahko starši hitro in enostavno opravijo naročilo delovnih zvezkov in šolskih potrebščin in brez skrbi vstopijo v novo šolsko leto.

Letos pa so se odločili, da želijo poskrbeti, da bo naslednje šolsko leto res brezskrbno za vse šolarje. Tako je nastal projekt Šolska akcija.

Cilj Šolske akcije je zbiranje donacij za nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin.

izdelki, ki jih bomo na Hitradiu Center v Šolski akciji podarili skupaj s Kopijo novo in Ano Praznik

Kako lahko pomagaš?

Ob naročilu delovnih zvezkov in šolskih potrebščin po seznamu vaše šole tukaj, lahko po svojih zmožnostih doniraš poljuben znesek in sicer 1 € ali 5 €, oziroma znesek po izbiri, ter tako prispevaš v fond za nakup paketov za šolarje.

Za oddajo donacije je v sklopu naročila na voljo posebno polje, ki ga v postopku oddaje naročila ni mogoče spregledati.

Tukaj pa lahko pogledaš, koliko denarja nam je skupaj že uspelo zbrati. Donacije zbiramo do 16. avgusta.

Challe Sale razlaga kako opraviti nakup šolskih potrebščin na spletni strani Kopije-nova

V sodelovanju s šolami

V Kopija-novi že 26. leto sodelujejo z vsemi slovenskimi šolami, ki jih bodo povabili k sodelovanju v projektu Šolska akcija. S pomočjo socialne službe na vsaki posamezni šoli, ki se bo prijavila v projekt, bodo zagotovili, da bo vsak paket delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, plačan iz prejetih donacij, prišel v prave roke.

Skupaj nam bo uspelo, da bo vstop v šolsko leto 2021/22 brezskrben za čim več slovenskih šolarjev.

Pravilnik o izvedbi Šolske akcije pa najdeš tukaj.

Nagradne igre