NAGRADNA IGRA
Anamarija Lampič na svojem Citroënu Berlingo
 · Nagradne igre

Si že pripravljen na zimsko sezono? Kaj pa tvoj avto?


Si že pripravljen na zimsko sezono? Kaj pa tvoj avto?

Na novo sezono pa se skupaj s SLO ski ekipo in Citroënom pripravlja tudi Anamarija Lampič. Te zanima, kako potekajo priprave?

Anamarija ima za nas cel kup zanimivih zgodb in dogodivščin, ki so se ji pripetile skupaj z ekipo in njenim Citroënom BerlingoUganeš, kako so se končale?

V zgodbah, ki jih bo delila z nami na Hitradiu Center, bomo skrili eno besedo ali pa besedno zvezo. Če pravilno uganeš, katero besedo smo zakrili, ti Citroën podarja super nagrade!

Se želiš z novim Citroënom Berlingo odpeljati na vikend trip v hotel Kempinski? Prijavi se spodaj in počakaj na naš klic. Potem pa potrebuješ le še pravilen odgovor in malo sreče.

Anamarija Lampič in Citroën Berlingo pred Avtohišo Kranj

Zanesljivo mobilnost Anamariji Lampič in njenim kolegom reprezentantom medpripravamina sezono zagotavljajo Citroënova vozila. Vrhunska športnica iz Valburge poti v pripravah na in med sezono premaguje sprostornim, uporabnim in vsestranskimBerlingom.

Berlingo za ekipo ni le jekleni konjiček, temveč tudi zanesljivi partner.Ekipa ga je v hitrem času vzljubila, francoski postavnež pa jim naklonjenost vrača s svojo udobnostjo, prostornostjo ter jih s svojim šarmom na poteh zabava, razvaja in morda celo prinaša srečo, kot med vrsticami navaja Anamarija Lampič.

Berlingo, nekoč družinsko vozilo družine Lampič, ima v srcu športnice prav posebno mesto. Vozilo jo tako ali drugače spominja na otroštvo, na obdobje, obarvano s sanjami in polno dogodivščin. Šampionka iz Valburge se z nasmehom na obrazu spominja tistih časov razposajenosti; od takrat pa se je spremenilo predvsem to, da šampionka danes tako ali drugače dejansko živi svoje sanje.

Novi Berlingo je, kot pravi sama, res tako velik, kot govorijo, in še prostornejši, kot se ga spominja. Berlingo ni samo prevozno sredstvo, pač pa je s svojo nadstandardno udobnostjo, vsestranskostjo in praktičnostjo, pravcati partner za športnika.

Bi rad/a o Berlingu zvedel/a še kaj več? KLIKNI in razišči!

Skrita beseda s Citroënom Berlingo in Anamrijo Lampič

Nagradne igre