NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
B2 Pošlji starše
 · Nagradne igre

Se je tvoja mama, oče, frend, sestra, bratranec že zelo zgodaj posvetil družini in ni imel časa zaključiti šole? Si morda ti ta, ki se želi vrniti v šolske klopi in dokončati izobraževanje?


Zaupaj nam svojo zgodbo oziroma zgodbo osebe, ki si želi nazaj v šolo. Nekoga bomo v sodelovanju z najbolj prijazno šolo B2-Sofizo namreč osrečili z najbolj prijazno nagrado – častili mu bomo letno šolnino za višješolski študijski program Ekonomist ali Poslovni sekretar, v vrednosti 1.970 EUR. 

Izpolni spodnjo prijavnico, potem pa drži pesti, da boš prav ti (oziroma tvoja mama, oče, frend, bratranec, sestra ...) ta, ki se kmalu vrne v šolske klopi.

September je mesec, ko skoraj vsi pomislimo na začetek šole. Tudi, če je za vas prvi šolski dan že daleč, to še ne pomeni, da je prepozno za nadaljevanje šolanja. Na B2 Višji strokovni šoli smo študij prilagodili tudi tistim, ki imate manj časa. Naši programi pokrivajo različna aktualna področja od velnesa do informatike, vizualnih komunikacij in trženja – vsem pa je skupno, da so zastavljeni tako, da študente pripravijo za uspeh v resničnem delovnem okolju in so tesno povezani z gospodarstvom in izvedbeno prilagojeni zaposlenim. Če še ne veste, katero smer študija bi izbrali, vam bomo pomagali z nasveti in skupaj z vami poiskali najboljšo možnost. Najboljši vir informacij o tem, kako je študirati pri nas, pa so naši diplomanti, ki tudi v vsakoletnih anketah pritrjujejo, da smo zares najbolj prijazna šola. 

Nagradne igre