NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Arcont Bql
 · Nagradne igre

Na kaj pomisliš, ko slišiš besedo podoknica? Na ljubezen ... in okna!


Na Hitradiu Center ti bomo kmalu omogočili, da nekoga zapelješ s podoknico. In to čisto pravo podoknico, odpeto v živo, pod oknom tvoje drage ali dragega. 

Podoknico bosta v živo odpela brata Bql!

Tvoja naloga je samo to, da izpolniš prijavnico spodaj in počakaš na naš klic. Potem pa drži pesti, da izžrebamo prav tebe. 😉

Okna so tisti del doma, brez katerega bi težko živeli, saj so naš stik z zunanjim svetom – z mestom, naravo in različnimi letnimi časi. Okna so preprosto OČI našega doma, skozi katere spremljamo in občudujemo svet.

Pester asortiman Arcont oken je primeren tako za novogradnje kot tudi prenovo vašega objekta. S celovito ponudbo, od svetovanja, proizvodnje, prodaje ter vgradnje oken, pa kupovanje oken ne bo stresno, ampak pravo prijetno doživetje!

Med široko ponudbo v Arcont okna & vrata lahko izbirate med PVC okni, ki jih odlikuje visoka toplotna izolacija in energetska učinkovitost ter okni z ALU oblogo, ki nudijo neskončne barvne možnosti in dolgo življenjsko dobo z minimalnim vzdrževanjem. Ob porastu cen elektrike pa vam bodo najboljše energijske prihranke omogočala njihova najbolj prodajana PREMIUM+ okna z 48 mm troslojnim steklom ter odlično toplotno (Ug=0,5 W/m2/K) in zvočno (RW=34 dB) izolativnostjo.

 Okna, ob katerih bo zapelo tudi vaše srce, si lahko ogledate v vam najbližjem prodajnem salonu Arcont okna & vrata, saj jih najdete po vsej Sloveniji, kjer vam bodo z veseljem svetovali in podprli vaš projekt gradnje ali prenove.  


Nagradne igre