NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
HRC Live Ed Sheeran
 · Nagradne igre

Hitradio Center in SPAR te peljeta na Mmmega koncert leta: Ed Sheran, 10. avgust, Zagreb.


Na Hitradiu Center bomo ponovno razveselili naše najzvestejše poslušalce. Party bus je pripravljen, hitro rezerviraj svoj sedež.

Greš z nami na Eda Sheerana?

Mmmega koncert bo 10. avgusta v Zagrebu in mi imamo prav posebne vstopnice, rezervirane samo za naše najzvestejše poslušalce. Vstopnica vključuje prevoz z našim party busom, kjer bo poskrbljeno za odličen žur, hrano, pijačo in številna presenečenja.

Če si želiš z nami, izpolni spodnjo prijavnico in počakaj na naš klic.

Tvoja naloga bo, da odgovoriš na 3 vprašanja o Edu Sheeranu. Če na vsa tri odgovoriš pravilno, se uvrstiš v finalni krog in si že v čakalni vrsti za sedež na avtobusu.

Verjetno ne obstaja par, ki ne bi imel Edove pesmi na svoji poroki, zato imaš še eno možnost. V prijavnici nam zaupaj, zakaj si ravno ti zaslužiš mesto na avtobusu in koga boš vzel s sabo. Če prepričaš našo žirijo, da zate pritisnejo ZLATI GUMB, bo sedež na avtobusu, ki pelje na Eda Sheerana, takoj tvoj!

Izpolni prijavnico in drži pesti! Srečno. 😉

PO SVEŽE IN KAKOVOSTNE IZDELKE VEDNO V SPAR

Rdeče jagode, pisana paprika in zelena solata nas s svojimi živahnimi barvami vabijo že na prvi pogled. Ko vanje ugriznemo, pa okusimo resnično kakovost, ki jo premorejo le najbolj sveža živila. Vsak grižljaj razkriva skrben izbor in vrhunske standarde pridelave, ki zagotavljajo, da so izdelki v SPARovi ponudbi vedno sveži in polni okusa.

vedno SPAR

SPAR je vodilni trgovec v ponudbi kakovostne sveže hrane v Sloveniji*. Vsak dan predano skrbijo, da vas v trgovinah razveselijo z najboljšo izbiro.

Vedno sveže, vedno kakovostno. Vedno SPAR.

* Raziskava NielseniQ, 2023 

Še nedavno tisti, ki so se iz različnih razlogov odločili, da ne bodo uživali alkohola, niso imeli veliko izbire glede pijač. Lahko so uživali predvsem sok ali vodo. Sreča je, da danes ni več tako. Zaradi vedno bolj ozaveščenih potrošnikov danes obstaja vedno več brezalkoholnih pijač, med njimi tudi brezalkoholna vina. 

In tako je nastal tudi naš BREZALKOHOLNI špriCAR! Osnova je Janževec, ki smo mu odstranili alkohol, a ohranili zanj značilen okus sonca.  Brezalkoholnemu špriCARju smo dodali še rahel pridih limone, ki ga obogati in zagotovi, da nas osveži. Zdaj lahko vsak obstoječi in novi navdušenec nad špricarji brezskrbno uživa v naši novi pločevinki! 

Prepusti se osvežujočemu brezalkoholnemu špriCARju - za brezskrbno uživanje v poletju!

Nagradne igre