NAGRADNA IGRA
par v dolini reke Soče
 · Nagradne igre

Poletje je tu in čas je za počitnice! Je tudi vaša družina na dopustu rada aktivna?


Potem je obisk doline reke Soče kot nalašč za vas. Tam vas čaka vse možno - od krasne kulturne dediščine, do izvrstne kulinarike in doživetij v zraku. Na vas čakajo razne vodne aktivnosti, adrenalinska doživetja, pohodništvo, kolesarjenje, snežne radosti pa še in še.

Na Hitradiu Center pa v sodelovanju z Dolino Soče podarjamo tudi družinsko vstopnico za ogled Tolminskih korit. Kako do nje?

Izpolni spodnjo prijavnico in odgovori na nagradno vprašanje. Potem pa drži pesti, da bo prav vaša družina tista, ki se bo letos poleti odpravila na izlet v Posočje.

par v dolini reke Soče

Ena najbolj želenih outdoor destinacij v Evropi je raj za aktivne počitnikarje. Letošnje poletje nas Soča s svojimi pritoki spet kliče, da gremo naprej s tokom, v osrčje Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka. Dolino Soče je oblikovala ena najlepših alpskih rek, ki nam pomaga sprostiti misli – pa naj bomo sami, v dvoje, z družino ali prijatelji.

V Dolini Soče je možnosti za aktiven oddih neskončno. Bovec, Tolmin, Kobarid in Kanal so kot turistična središča prava poletna poslastica za vse športne navdušence, pa tudi za vse, ki radi odkrivajo zgodbe bogate kulturne dediščine. Pobegnite na aktiven odklop in izberite doživetja zase. Na prenovljeni spletni strani si izberi idealne počitnice. Sledi nam na Facebooku in Instagramu in se naroči na YouTube kanal Soča Valley.

Nagradne igre