NAGRADNA IGRA
Nasmeškotek
 · Nagradne igre

Pekarna nasmehov odpira svoja vrata v petek, 25.11. ob 16. uri!


Nič ni lepšega, kot nekomu podariti nasmeh. Zato bomo tudi mi skupaj s Hofer Slovenija podprli dobrodelni projekt Nasmeškotek in tako pomagali pri zbiranju sredstev za Dijaški sklad programa Botrstvo v Sloveniji.

Pričakujemo vas v Pekarni nasmehov, ki odpira svoja vrata v petek, 25.11. ob 16. uri!  

Se vidimo na Prešernoven trgu v Ljubljani,

  • v petek, 25. 11., ob 16. uri, ko vas v Pekarni nasmehov pričakujeta Ana in Kori,

  • v soboto, 26. 11., ob 16.uri, vam bosta dan polepšala Anabel in Matic,

  • v nedeljo, 27. 11., ob 16. uri, pa boste lahko spoznali našo Nežo in Klemna. 

Naši moderatorji imajo tokrat prav posebno nalogo. Med seboj se bodo pomerili v prodaji Nasmeškotkov. Kateri par bo na koncu dneva najuspešnejši in bo prodal največ Nasmeškotkov? Sodeluješ lahko tudi ti. Če staviš na zmagovalni par si v igri za 100 evrov za nakup v trgovini Hofer!

Spremljaj naš Instagram profil in v četrtek, 24. 11. stavi na zmagovalni par! Potem pa drži pesti, da boš prav ti prejel-a 100 evrov za nakup v trgovini Hofer in Nasmeškotek. 

Podpri naše moderatorje in sodeluj pri dobrodelnem projektu, obišči nas v Pekarni nasmehov od 25. do 27. novembra, med 16. in 19. uro.

Se vidimo v Pekarni nasmehov! 😉

Nasmeškotek banner

Praznični december je čas vedrih in brezskrbnih nasmehov. Na obraze otrok iz socialno šibkejših družin jih že peto leto zapored rišemo s pomočjo Nasmeškotkov. Dobrodelni piškotek lahko z osebnim posvetilom podarite svojim najbližjim, sredstva od prodaje pa bodo pri podjetju HOFER namenili Dijaškemu skladu programa Botrstvo v Sloveniji. Z njimi krijejo oskrbnine v dijaških domovih, vključenim mladostnikom pa omogočajo lažje zasledovanje njihovih življenjskih ciljev.

Tako ima Nasmeškotek čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa otrokom pod okriljem programa Botrstvo. 

Nasmeškotke najdete ekskluzivno na policah trgovin HOFER po ceni 1 evro.

Več na: www.hofer.si

Nagradne igre