NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Nasmeškotek
 · Nagradne igre

Hvala vsem, ki ste nas med 25. in 27. novembrom obiskali na stojnici Pekarne nasmehov!


Naši moderatorji, Ana, Kori, Anabel, Matic, Neža in Klemen, so skupaj prodali več kot 2.500 Nasmeškotkov in s tem pomagali zbirati sredstva za dijaški sklad programa Botrstvo v Sloveniji. S podjetjem Hofer pa bomo še naprej risali nasmehe na vaše obraze!

Kdo se spomni legendarnega smeha iz risanke Stripy? Ali pa Janice iz serije Prijatelji?

V nagradni igri Skrivnostni nasmeh se bomo skupaj spomnili, kako nalezljiv je lahko smeh. Tvoja naloga bo, da ugotoviš, čigav je smeh na posnetku. Če ti to uspe, ti častimo shopping v trgovini Hofer.

Izpolni spodnjo prijavnico in sodeluj v nagradni igri. 😉

Nasmeškotek banner

Praznični december je čas vedrih in brezskrbnih nasmehov. Na obraze otrok iz socialno šibkejših družin jih že peto leto zapored rišemo s pomočjo Nasmeškotkov. Dobrodelni piškotek lahko z osebnim posvetilom podarite svojim najbližjim, sredstva od prodaje pa bodo pri podjetju HOFER namenili Dijaškemu skladu programa Botrstvo v Sloveniji. Z njimi krijejo oskrbnine v dijaških domovih, vključenim mladostnikom pa omogočajo lažje zasledovanje njihovih življenjskih ciljev.

Tako ima Nasmeškotek čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa otrokom pod okriljem programa Botrstvo. 

Nasmeškotke najdete ekskluzivno na policah trgovin HOFER po ceni 1 evro.

Več na: www.hofer.si

Nagradne igre