NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
rowenta
 · Nagradne igre

Kako bi bilo lepo, ko bi lahko ta čas izkoristil/a drugače… Na primer za izlet z družino ali srečanje s prijatelji.


Na Hitradiu Center ti skupaj z Rowento podarimo ravno to: VEČ PROSTEGA ČASA! Namesto, da čas zapravljaš s sesanjem in pomivanjem tal, bo to zate naredil tvoj novi pomočnik, ti pa boš tako imeli/a več prostega časa.

Kako do novega pomočnika?

Na naši Facebook strani poišči objavo naših moderatorjev in sodelavcev v družbi novega pomočnika in v komentar zapiši, kako misliš, da naj ga poimenujemo. Izmed vseh predlogov bomo izbrali 4 finaliste, med katerimi boste lahko glasovali, kdo je predlagal najboljše ime za našega novega pomočnika. Avtor predloga z največ glasovi bo dobil glavno nagrado - Robotski sesalnik Rowenta X-PLORER Serie 75 S!

rowenta

Rowenta X-plorer robotski sesalnik

S pomočjo sodobne mobilne tehnologije »one touch« na daljavo bo robotski sesalnik Rowenta X-Plorer očistil tla vašega doma namesto vas. Sesalnik le povežete z aplikacijo Rowenta X-Plorer, izberite sobe ali nadstropja, v katerih želite, da robot čisti, nastavite moč sesanja in pretok vode za mokro čiščenje, ter nastavite prepovedana območja, kar je še posebej koristno za vaše hišne ljubljenčke.

Rowenta robotski mokro suhi sesalnik bo poskrbel za čist in zdrav dom, saj ujame tudi mikrodelce prahu, kar je odlična novica za alergike.

Na voljo je v tehničnih prodajalnah Home&Cook, Big Bang, Harvey Norman, M Tehnika, Merkur ter Mimovrste.

Za vrhunske rezultate čiščenja in več prostega časa!

rowenta

Pravilnik nagradne igre najdeš tukaj.

Nagradne igre