NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Oder priložnosti
 · Nagradne igre

Sanjaš o velikem odru in svetlečih lučkah? Tvoj čas je zdaj, zgrabi svojo neprecenljivo priložnost!


Stopi iz sence in se predstavi svetu. Pridruži se nam na NLB Odru priložnosti v Mastercard praznični vasici in predstavi svoj talent v živo!

Hitro izpolni prijavnico in nam predstavi svoj talent!

Pošlji nam posnetek, v katerem na kratko predstaviš sebe in svoj pevski talent. Naša strokovna žirija bo izmed vseh prijavljenih izbrala 15 najboljših, ki bodo imeli možnost svoj talent prestaviti v živo, na NLB Odru priložnosti v Mastercard praznični vasici, ki bo potekala med 1. in 15. decembrom 2023.

Prijavite se lahko tako posamezniki, kot tudi glasbene skupine. Prijave zbiramo do 30. novembra, zato ne čakaj! Prijavi se in izkoristi svojo neprecenljivo priložnost! 😉

Mastercard

Tudi letos bo Mastercard zaznamoval decembrsko vzdušje v prestolnici z Mastercard praznično vasico, na kateri bodo razvajali obiskovalce ob bogati gostinski ponudbi z nepozabnimi kulinaričnimi mojstrovinami.

NLB Oder priložnosti tako ponuja edinstveno izkušnjo za mlade glasbene talente, da se prvič v živo predstavijo širši publiki v vrhuncu dogajanja. Za uspešno krmarjenje med vajami z bendom, študijem in delom je NLB tudi banka, ki mlade podpira. Enostavno, z brezplačnim paketom NLB Paket Moj svet, ki vsebuje debetno kartico Mastercard, digitalno banko NLB Klik in mobilno denarnico NLB Pay s Flik plačili.

Letos bo Mastercard praznična vasica v samem centru Ljubljane, na Novem trgu, kjer bo postavljen tudi NLB oder priložnosti, na katerem bodo v sodelovanju s Hitradiem Center, od 1. do 15. decembra, predstavljali svoje prve korake v svet popularnosti mladi glasbeni talenti. 

Doživite nepozabni december v najboljši družbi. 

Vabljeni!

Nagradne igre