NAGRADNA IGRA
bio izdelki Hofer NATUR AKTIV in hladilna torba
 · Nagradne igre

Bi bil vesel BIO izdelkov NATUR AKTIV?


V poletnem času piknikov, izletov, poležavanja na plaži in pohodov v hribe sta vse večja potreba po zdravi prehrani in zavedanje njene pomembnosti. Za pripravo zdravega obroka lahko pri HOFERju pod blagovno znamko NATUR AKTIV najdete širok izbor izvrstnih BIO izdelkov.

Bi bil vesel BIO izdelkov NATUR AKTIV?

Vsak teden bomo na Hitradiu Center skupaj s HOFER Slovenija z izdelki BIO NATUR AKTIV napolnili eno hladilno torbo. Če ugotoviš, katere izdelke smo izbrali, je lahko torba z izdelki prav tvoja.

Ne odlašaj, hitro preveri nabor izdelkov na NaturAktiv.si in izpolni spodnjo prijavnico. Na našem Instagramu pa nam lahko pomagaš izbrati tudi ime hladilne torbe, ki smo jo skupaj napolnili v tem tednu.

Želiš še malo več možnosti za nagrado? Skoči na NaturAktiv.si in sodeluj v nagradni igri.

NATUR AKTIV izdelki iz Hofer Slovenija

Na morje, v hribe ali v najbližji park – lakota vas lahko zgrabi, kamorkoli greste na izlet. Prav zato vas to poletje na poti spremlja BIObrok: hladilna torba polna BIO izdelkov HOFERjeve lastne blagovne znamke NATUR AKTIV. Pridelani pod strogimi standardi ekološke pridelave in upoštevanju okolju prijaznega ter trajnostnega načina kmetovanja so prava izbira za doma - in na poti.

Sodelujte na NaturAktiv.si

Nagradne igre