NAGRADNA IGRA
Nasmeškotek HOFER Slovenija
 · Nagradne igre

Nasmeškotek je čarobni piškotek, ki pod okriljem HOFER Slovenija od leta 2017 riše nasmehe na obraze tistih, ki ga prejmejo in tistih, ki ga podarijo.


Te dni pa nasmehe rišemo na obraze tudi na Hitradiu Center.

Meniš, da lahko nasmejiš naši jutranji faci, Anabel ter Alena Podlesnika? Uganeš tudi, kdo od njiju se bo nasmejal prvi?

Zdaj je čas, da uporabiš tisti mega zabavni vic, ki ga imaš na zalogi za posebne priložnosti. Prijavi se spodaj in počakaj, da te pokličemo. V zameno za vic ti bomo podarili Nasmeškotek, tvoje pa so lahko tudi druge super nagrade.

Če pravilno ugotoviš, kateri od naših jutranjikov se bo nasmejal prvi, ti skupaj s HOFER Slovenija podarimo bon za nakup v trgovinah HOFER Slovenija v vrednosti 40 eur. V žrebu pa boš tudi za glavno nagrado!

Tistemu, ki nam bo na obraze pričaral največji nasmeh, bomo namreč podarili bon za nakup v trgovinah HOFER Slovenija v vrednosti do 200 eur – končno vrednost pa bo določil naš Nasmeškometer.

Ne oklevaj, hitro se prijavi spodaj, pripravi najboljši vic, kar ga poznaš in drži pesti, da pokličemo prav tebe.

roke, ki držijo Nasmeškotke HOFER Slovenija

Nasmeškotek je dobrodelni piškotek, ki ima čarobno moč, da pričara nasmeh na obraz tistemu, ki ga podari, tistemu, ki ga prejme, še posebej pa mladostnikom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Projekt Nasmeškotek so pri podjetju HOFER prvič predstavili leta 2017 v okviru lastne iniciative Danes za jutri. Slastni piškoti, zapakirani v okolju prijazno embalažo, od tedaj nastajajo v ustvarjalnici družinskih dobrot z več kot 25-letno tradicijo, pri dolgoletnem HOFERjevem dobavitelju – družinski keksarni Delakorda.

V štirih letih so z Nasmeškotki zbrali že več kot 62.000 evrov, ki so jih namenili za različne programe Botrstva v Sloveniji. Zbrana sredstva bodo letos namenili dijakom iz socialno šibkejših družin za kritje oskrbnin v dijaških domovih ter s tem dijakom olajšali dostop do želene izobrazbe in jim omogočili lepšo prihodnost.

Nasmeh zate. Nasmeh zame.

Nagradne igre