NAGRADNA IGRA
Na počitnice z Air France in Hitradiem Center
 · Nagradne igre

Z Air France se lahko to zimo na različne destinacije odpraviš dosti ceneje – obišči njihovo spletno stran in preveri ponudbo!


Na Hitradiu Center pa bomo s pomočjo Air France nekomu omogočili, da odleti na super počitnice v Pariz!

Tvoja naloga je le, da izpolniš spodnjo prijavnico in odgovoriš na nagradno vprašanje. Potem pa držiš pesti, da bosta 2 letalski karti za let do Pariza prav tvoji! 

Zimske ugodnosti Air France

Raziskuj svet z Air France! Z leti iz Ljubljane ti zagotavljajo mirno in varno potovanje. Zdravje in varnost svojih potnikov namreč postavljajo na prvo mesto, zato so sprejeli številne ukrepe, ki so združeni pod oznako »Air France Protect« in jih prilagajajo aktualnim zdravstvenim razmeram.

Vas skrbi, da bi kupili vozovnico, potem pa ne bi mogli na pot? Brez potrebe! Eden izmed ukrepov pod oznako Air France Protect je tudi popolnoma (100 %) fleksibilna prodajna politika. Rezerviraš lahko zdaj in potuješ kadarkoli ti ustreza! Če namreč iz kakršnegakoli razloga ne bi mogli potovati, vam Air France povrne stroške vozovnice za potovanja, načrtovana do 31. marca 2022, kadarkoli do 1 dneva pred odhodom pa lahko tudi spremenite datume potovanja in/ali destinacijo. Prav tako ste upravičeni do povračila stroškov, če je vaš let odpovedan. Air France te popelje v svet varno in udobno!

Več informacij na www.airfrance.si.

Na počitnice z Air France in Hitradiem Center

Nagradne igre