NAGRADNA IGRA
Unior Le najboljše za tvoj motor
 · Nagradne igre

Pomlad je tu! Čas, da ponovno sedeš na motor in se prepustiš tistemu občutku svobode, ki je vsem motoristom še predobro znan.


Da pa bo tvoja svoboda zares neovirana, smo v sodelovanju z Uniorjem za nekoga od vas pripravili super nagrado. Podarili bomo namreč garnituro orodja Unior MX Pro Kit.

Kako do nagrade?

Prejšnji teden ste nam pridno pošiljali fotke svojih motorjev. Zdaj je čas, da izberete, kateri si najbolj zasluži super nagrado!

Glasovanje poteka na naši Facebook strani in na našem Instagramu. Ne pozabi povabiti še frendov, da glasujejo za tvoj motor. ;)

Motor je ljubezen. Motor je svoboda. Motor je življenje. Ljubezen na prvi pogled, ki nikoli ne mine. Traja in traja, dokler ne pride prva hladna temperatura, ki vaju kot žalostna drama loči za kratko zimo. Zato spoštujte vašega zvestega motociklističnega prijatelja in mu privoščite le najboljše - vrhunsko ročno orodje strokovnjakov, ki razumejo, kaj potrebuje vaš motocikel. Negujte in razvajajte ga z nadpovprečno kvalitetnimi Uniorjevimi orodji iz garniture MX PRO Kit, ki v kompaktni, lahko prenosljivi in priročni obliki vsebuje 107 obveznih rešitev za vsakega pravega motociklističnega navdušenca.

Nagradne igre