NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
KING ice cream alarm
 · Nagradne igre

Dolgo smo čakali na poletje in končno je tu! Komu je vroče?


Vročini se žal ne moremo izogniti, lahko pa si jo malo polepšamo. Da bomo vroče dni malo lažje prenašali, skupaj s sladoledi King tudi letos ponavljamo uspešno akcijo King ICE CREAM ALARM!

Zdaj že dobro vemo, kako gre – vsak delavnik do vključno 5. Avgusta boš lahko na Hitradiu Center zaslišal King ICE CREAM ALARM. Ko ga zaslišiš, hitro pokliči na 080 80 88.

Če ti uspe biti prvi na liniji, bo paket sladoledov King Majestic prav tvoj! Za lažje in bolj užitka polno uživanje v vročih dneh.

KING ice cream alarm

Za vse tiste, ki ne želite izgubljati časa s pripravo klasičnih sladic in imate raje osvežilne note svojih sladic, prihaja izjemno dobra novica – predstavljamo King Majestic.

Gre za sladoled, ki v celoti opravičuje sloves kralja užitka in prinaša okuse ene najbolj priljubljenih sladic, ki jih imamo vsi radi. Seveda je to priljubljeni cheesecake, ki je na voljo v obliki sladoleda, obogatenem z osvežilnim okusom borovnic in bele čokolade.

King Majestic je narejen iz vrhunske sladoledne mase z okusom cheesecakea s tekočim borovničevim nadevom, dvojnim prelivom iz borovnic in bele čokolade ter hrustljavim posipom iz kosmičev.

S King Majestic lahko vaš prosti čas izkoristite kakor želite, glede na to, da je sladica po kosilu zagotovljena.

Do pravilnika nagradne igre lahko dostopate tukaj.

Nagradne igre