NAGRADNA IGRA
S Solo iz cone udobja
 · Nagradne igre

Ljudje smo navajeni živeti v svoji coni udobja in jo redko zapustimo kar tako, brez malo spodbude. Naj bo to izbira pijače ali pa adrenalinska dogodivščina, ki si jo že dolgo želimo poskusiti, vedno radi vztrajamo pri preverjenih opcijah in zato včasih drugih možnosti sploh ne poznamo.


Kaj je nekaj, kar si vedno želel poskusiti, pa nisi zbral poguma?

Si si vedno želel pobarvati lase na odštekano barvo, pa raje vztrajaš z barvo, v kateri se počutiš domače? Že dolgo zbiraš pogum za bungee jumping? Še vedno odlašaš s prvim tatujem, ki si ga želiš že nekaj let?

Stopi iz cone udobja. Za pogum bo s tabo ekipa Hitradia Center in Sola – pijača z okusom po točno tvoji izbiri.

Prijavi se zdaj in nam zaupaj, ob katerem izzivu te bomo spremljali. Potem pa drži pesti, da izžrebamo prav tebe in ti pomagamo na poti iz cone udobja.

Sola dva čaja metin in zeliščni 30% manj sladkorja nov okus

Vsaka najljubša pijača se začne s prvim požirkom. Sola zeliščni čaj in Sola metin čaj sta čaja s 30% manj sladkorjev. Oba čaja lahko uživate povsem po svoje - z ledom v kozarcu, prijetno pogretem v skodelici ali pa kar neposredno iz plastenke. Privoščite si obe naši čajni skrivnosti. Sola zeliščni čaj vsebuje poparek poprove mete, melise, limonske trave, cveta kamilice ter semena navadnega komarčka. Sola metin čaj pa naša letošnja novost, ki navdušuje vse generacije. Pri obeh čajih nimajo nobene besede niti konzervansi niti umetna barvila.

Katera je tvoja Sola?

Nagradne igre