NAGRADNA IGRA
Milan Kranjc s knjigo Mi uspešni
 · Nagradne igre

Razmišljaš o tem, da bi se podal na lastno poslovno pot ali pa si prve korake že naredil? Dovoli nam, da ti na tvoji poti do uspeha malo pomagamo.


V sodelovanju z ddr. Milanom Kranjcem imamo za nekoga od vas super nagrado – knjigo »Mi uspešni, mi srečni«, ki bo postregla z nasveti na začetku poslovne poti ter uro svetovanja pri ddr. Milanu Kranjcu.

Kako do nagrade? Izpolni spodnjo prijavnico, odgovori na nagradno vprašanje in drži pesti. Pohiti, žrebamo že v petek, 18. marca.

knjiga Mi uspešni

Ste na začetku poslovne poti ali že trdno usidran podjetnik in ne veste, kako naprej? Iščete motivacijo in nasvete, a nič ne deluje? Ddr. Milan Krajnc vam s svojim inovativnim pristopom pomaga najti pot do uspeha skozi svetovanja, mentorstvo ali skozi knjige (praktične vaje) in motivacijske izdelke. Verjamete ali ne, pisalo, na katerem je natisnjena motivacijska misel, vas v trenutkih, ko ne veste, kaj bi naredili, med sestankom, na izpitu, opomni, da ZMORETE.

Delujemo na področjih poslovnega (družinska podjetja, kooperacije, krizni management) svetovanja, pripravljamo predavanja, delavnice, mentorstvo, poslovni ali osebni coaching, posredujemo pri iskanju vlagateljev, izvajamo profiliranje in psihoterapijo vodstvenega teama in vseh zaposlenih.

Za dodatne informacije smo vam na voljo: official@milankrajnc.com

Nagradne igre