NAGRADNA IGRA
Refleks servis tuš kabine
 · Nagradne igre

Je že skrajni čas, da malo prenoviš svoj dom? Na Hitradiu Center bomo v sodelovanju s podjetjem REFLEKS SERVIS nekomu omogočili, da malo polepša svojo kopalnico.


Kako?

Zate imamo novo tuš kabino iz kataloga REFLEKS SERVIS v vrednosti do 500 eur!

In kako do nje? Izpolni spodnjo prijavnico in odgovori na nagradno vprašanje. Potem pa drži pesti, da izžrebamo prav tebe.

Izdelki REFLEKS SERVIS polepšajo in osvetlijo tvoje prostore, povabijo sonce v tvoj dom ter pomagajo pri ustvarjanju kvalitetnejšega in bolj varnega življenja. Da si ogledaš katalog tuš kabin, klikni tukaj.

ponudba REFLEKS SERVIS

Steklo je že tisočletja del našega vsakdana in nepogrešljiv element kakovostnega bivanja.

V podjetju REFLEKS SERVIS se zavedajo njegove neprecenljive vrednosti in široke uporabe, zato razvijajo izdelke in rešitve kovinsko-steklenih izdelkov, ki učinkovito združujejo estetiko in funkcionalnost ter varnost. In ravno to je pogosto izziv, s katerim se soočamo pri sleherni gradnji ali prenovi doma, zato je bistveno, da pri izbiri ponudnikov in izvajalcev izbiramo takšne, ki bodo s svojimi rešitvami zagotovili dolgotrajno in kakovostno delovanje, obenem pa obarvali naš dom z noto individualnosti.

Trend v sodobni kulturi bivanja je drugačnost in edinstvenost, ki zahteva rešitve po meri, te pa morajo poleg kakovosti in uporabnosti ohranjati tudi harmonijo. To je še posebej pomembno, ko urejamo bolj kompleksne prostore kot so kopalnice, saj so investicijsko in funkcionalno najzahtevnejši v procesu gradnje ali obnove.

Podjetje REFLEKS SERVIS nudi izredno širok nabor sodobnih in kakovostnih tuš kabin, prav tako pa ponujajo individualne rešitve za zahtevnejše kupce. Z dolgoletnimi izkušnjami, tako na slovenskem kot tudi na tujih trgih, so prva izbira za vse, ki cenijo kakovost, estetsko dovršenost in zanesljivo funkcionalnost.

Del denarja od prodaje tuš kabin gre v dobrodelne namene Zavodu za sluh in govor Maribor.

Če imate radi svoj dom, izberite REFLEKS SERVIS.

HITRADIO CENTER in REFLEKS SERVIS ti polepšata dom

Nagradne igre