NAGRADNA IGRA
Hitradio Center Ice Cube
 · Nagradne igre

Decembra smo si privoščili in uživali v hrani ter pijači, januar pa je čas za detox. Tega si bomo privoščili v sodelovanju z Vitja.si!


Na Hitradiu Center pa januarja ne bomo topili samo strupov – topili bomo tudi ledene kocke, v katerih se skrivajo naše zvezde.

Uganeš, katero od naših zvezd smo zamrznili? Skoči na naš Instagram (polinkano: https://www.instagam.com/hitradiocenter) in si oglej video topljenja ledene kocke, ki ga vsak dan objavimo na InstaStories. Prepoznaš zvezdo pod ledom?

Če meniš, da veš, koga smo zamrznili, nam odgovor pošlji po SMS-u na številko 041 14 14 14. Tvojih je namreč lahko kar 320 eur, podarili pa ti bomo tudi enega od DETOX paketov Vitja.si po izbiri.

Vitja.si shop

Januarski DETOX.

Detox, hujšanje, čiščenje jeter, odprava napihnjenosti. Če je kdaj pravi čas za našteto, je to zagotovo januarja. Decembra smo uživali in si privoščili malo več in preveč, kar se hitro začne kazati v slabšem počutju, pomanjkanju energije in višku kilogramov. Tokrat se razstrupljanja telesa in čiščenja jeter loti na pravi način in enkrat za vselej uredi svojo prebavo. Zate smo pripravili nekaj paketov izdelkov po znižanih cenah, ki ti bodo zagotovo pomagali doseči cilje.

*Paket ČIŠČENJE JETER poskrbi za pospešeno izločanje nakopičenih strupov ter zviša raven najpomembnejšega antioksidanta-glutationa. Popolna nega, razbremenitev in obnova jeter v 30 dneh.

*Paket ODPRAVI NAPIHNJENOST IN ZAPRTJE bo z dvojnim delovanjem blagodejno vzpostavil redno prebavo, odpravil napihnjenost in jo uredil, zmanjšal obseg trebuha in prispeval k odličnemu počutju.

*Paket HUJŠANJE IN DETOX CELEGA TELESA + GRATIS JEDILNIK vsebuje 5 izdelkov za popolno razstrupljanje - DETOX in ureditev prebavnega trakta, znižanje vnetja, ter jedilnik za izgubo maščobe.

VitJA - reci VITalnosti JA.

Junuarski detox paketi na Vitja.si

Pravilnik nagradne igre najdeš tukaj.

Nagradne igre