NAGRADNA IGRA
Samsung Galaxy S22
 · Nagradne igre

Si si vedno želel, da bi bile tvoje fotke in videi ŠE boljši? Z novim Samsungom Galaxy S22 ti fotografija in video ne bosta več predstavljala težav.


Da pa se ne boš zanašal zgolj na tehnologijo, ti bomo na Hitradiu Center zaupali tudi nekaj velikih skrivnosti malih mojstrov.

Skupaj z našim Klemnom Kopino smo pripravili serijo »TIPS&TRICKS« - najdeš jih lahko na TikToku Hitradia Center ter na naših InstaStories.

Preverili pa smo tudi, če jih znaš uporabiti tudi v praksi. Zdaj ti to lahko prinese super nagrado – novi telefon Samsung Galaxy S22!

Spremljaj naš TikTok in Instagram profil. Vsak dan bomo namreč objavili nekaj video posnetkov, ki ste jih na terenu pomagali soustvariti. Če med izdelki prepoznaš svojega in nas v roku 20 min od objave pokličeš na 080 80 88, boš v žrebu za nagrado.

Hitro preveri, da ne zamudiš objav. ;)

fotografiranje z novim telefonom Samsung Galaxy S22

Prihodnost pametnih telefonov je tu – prihaja neverjetni trio. Serija Samsung Galaxy S22 namreč v treh telefonih združuje vse, kar potrebujete, da bo prav vsak vaš dan epski, noči pa ostre kot še nikoli. Modeli Galaxy S22, S22+ in S22 Ultra namreč ponujajo novo funkcijo Nightography, zaradi katerih bodo nočni posnetki končno jasni. Vsi trije telefoni so tudi bliskoviti, saj je v njih najhitrejši Samungov 4nm procesor, ki zagotavlja brezhibno delovanje tudi v najbolj zaposlenih dneh. In najboljše od vsega – polnilec lahko pustite doma. Ves dan lahko snemate, igrate igre, stiskate všečke na omrežjih ali pa igrate igre – baterije telefonov iz vesolja Galaxy S22 ne bodo klonile ves dan.

telefoni Samsung Galaxy S22 v različnih barvah
Nagradne igre