NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Food Court Supernova
 · Nagradne igre

Izpolni spodnjo prijavnico in sodeluj v Food Court IQ challenge kvizu!


Poznaš odgovore na vprašanja, kot so

»Katera začimba je znana kot "kraljica začimb?«,

»Kateri sadež je osnova za pripravo guacamola?« in

»Kaj je glavna sestavina sushija?«

Potem ti z malo sreče častimo kosilo za dva v Food Courtu Supernova Ljubljana Šiška ali Food Courtu Supernova Ljubljana Rudnik!

 

Prijavi se in drži pesti, da te pokličemo!

 

FOOD COURT | SUPERNOVA LJUBLJANA RUDNIK

Da ne boste odšli lačni, je Food Court v Supernovi Ljubljana Rudnik prava izbira za potešitev lakote! Na enem mestu se lahko razvajate s pestro ponudbo okusnih možnosti iz različnih svetovnih kuhinj, od japonske do mehiške ter hitre hrane. Z 18-imi izjemnimi lokalnimi gastro ponudniki, Food Court ponuja raznolikost okusov, ne glede na vaše želje. Najsi gre za hiter prigrizek v času malice ali kulinarično razvajanje brbončic. V Food Courtu boste našli popolno kulinarično izkušnjo. Odkrijte svojo najljubšo jed in se razvajajte v Supernovi Ljubljana Rudnik.

FOOD COURT | SUPERNOVA LJUBLJANA ŠIŠKA
V Supernovi Ljubljana Šiška vas čaka kulinarično raziskovanje brez meja! Osrednje zbirališče okusnih doživetij najdete v Food Courtu. Z 9-imi lokalnimi gastro ponudniki, ponuja raznolikost okusov, zato, ne glede na vaš okus, nihče ne odide lačen iz Supernove Ljubljana Šiška. Obiščete restavracije, menze, kavarne, bare ali lokale in pogasite žejo ter napolnite trebuščke s slastno hrano in pijačo. Ne glede na vaše osebne okuse, boste razvajali svoje brbončice s široko paleto kulinaričnih užitkov, od domačih dobrot do eksotičnih okusov sveta. Pridružite se raziskovanju kulinarične ponudbe in odkrijte svojo najljubšo izbiro v Supernovi Ljubljana Šiška.

Nagradne igre