NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
defendyl
 · Nagradne igre

... Da potrebuješ malo podpore, da lahko opraviš vse, kar te še čaka?


... Se ti kdaj zdi, da potrebuješ energijski preobrat? 😉

 Ravno to imamo zate!

 Vpiši svoje podatke v spodnjo prijavnico in drži pesti, da te pokličemo! Če boš pravilno in energično ponovil/a poved, ki ti jo bodo povedali naši voditelji, prejmeš paket Defendyl® Energy Boost, ki te bo pripravil na nove zmage in ti omogočil večjo telesno in miselno zmogljivost ter izboljšano koncentracijo in budnost.

S tem ko sodeluješ pa se uvrstiš tudi v žreb za glavno nagradoADRENALINSKO DOŽIVETJE PO IZBIRI!

Si upaš? 😉

Defendyl® Energy Boost je poživljajoč napitek z okusom tropskega sadja, ki te napolni z energijo, poveča telesno in miselno zmogljivost ter izboljša koncentracijo in budnost.*

Vsebuje edinstveno kombinacijo kofeina iz gvarane in sibirskega ginsenga ter 13 ključnih vitaminov in mineralov.  

Njegova sestava naravnega izvora omogoča hitro in dolgotrajno delovanje, saj začne učinkovati že po 15 minutah in deluje kar do 5 ur.** Prašek enostavno zmešajte z vodo, popijte in že ste pripravljeni na nove zmage.

Izkusite zmanjšano utrujenost in izčrpanost z Defendyl® Energy Boostom za povečanje energije, ki ga po posebni ponudbi s kodo BOOST20 naročite tukaj.

mEDIS

 * Gvarana pomaga, da se počutite bolj energično in zmanjša utrujenost. Sibirski ginseng prispeva k večji psihični in fizični energiji ter k optimalni miselni in kognitivni aktivnosti. Magnezij, železo ter vitamini B1, B2, B3, pantotenska kislina, B6, B12 in C prispevajo k sproščanju energije pri presnovi. Magnezij, železo ter vitamini B2, B3, pantotenska kislina, B6, B9, B12 in C prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

** Izvleček gvarane vsebuje 80 mg kofeina. Največja plazemska koncentracija kofeina nastopi po 15 do 120 minutah, učinki pa trajajo od 3 do 5 ur.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Nagradne igre