NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Drajv
 · Nagradne igre

Od leta 2015, ko so vozniki začeli uporabljati aplikacijo Drajv, s katero lahko analizirajo svoje vožnje, spremljajo in izboljšujejo vozne navade, poleg tega pa prihranijo pri avtomobilskih zavarovanjih, je bilo do danes prevoženih že milijardo kilometrov.


Poslušaj Hitradio Center in med varno vožnjo brezskrbno uživaj v MILIJARDNEM MIXU samih hitov! Če si zapomniš vse hite iz miksa, pa te čakajo tudi lepe nagrade!

Kaj moraš narediti?

Pozorno poslušaj MILIJARDNI MIX in si zapomni vse hite, ki si jih v njem slišal/a. Ko se miks odvrti do konca pokliči 080 80 88 in naštej vse hite, ki so se zavrteli v miksu. Tako preprosto je.

Ker pa je milijarda prevoženih kilometrov pomemben mejnik, je Zavarovalnica Triglav za uporabnike aplikacije pripravila nagradno igro, s katero bo glavni nagrajenec lahko osvojil enoletno uporabo e-vozila Cupra Born. Izmed vseh, ki so z uporabo aplikacije pripomogli k večji varnosti (torej posneli nekaj varnih kilometrov) in potrdili pogoje sodelovanja v nagradni igri, pa bodo izžrebali še 5 prejemnikov e-skiroja in 100 voznikov, ki bodo prejeli gorivo, v vrednosti 40 EUR.

Pravilnik nagradne igre najdeš tukaj.

Nagradne igre