NAGRADNA IGRA
Spust po jeklenici Olimpline in pogled na Črno na Koroškem
 · Nagradne igre

Tudi letos poleti se nas bo dosti podalo na izlete in daljše potepe po Sloveniji. 


Ste za nepozabne poletne počitnice na Koroškem? Doživite najlepše spomine v prelepi zeleni naravi koroških hribov in gora ... s kolesom ali peš ... Zdaj je čas za destinacijo Koroška. Več na www.koroska.si.

Nekoga bomo obdarili z edinstvenim doživetjem - kolesarjenjem za 2 osebi v podzemlju Pece. Več o nagradi lahko prebereš tukaj.

Nekomu pa bomo podarili spust po eni najdaljših izmed jeklenic v Evropi - Olimpline Črna na Koroškem. Več informacij o spustu te čaka tukaj

Kako do nagrade? Izpolni spodnjo prijavnico, odgovori na nagradno vprašanje in drži pesti. Pohiti, žrebamo v petek, 9. julija.

sprehod po čudoviti Koroški naravi

Koroška. Pustite se presenetiti.

Spoznajte slikovito pokrajino mogočnih gozdov in naravnih presežkov na območju UNESCO Geoparka Karavanke, zelenega Pohorja in doline reke Drave. Doživite adrenalin na kolesu ali peš – z najlepšimi razgledi z gora ali globoko v podzemlju Pece. Začutite svobodo gorskih vrhov in radosti na zasneženih planjavah. Prepustite se sproščenemu klepetu z domačini ob koroških dobrotah in raziskujte zapuščino preteklosti. Pristna in neodkrita. To je Koroška – polna presenečenj.

Nagradne igre