NAGRADNA IGRA
ženska spi in sanja
 · Nagradne igre

Nagradna igra je zaključena. Srečna nagrajenka je Špela iz Brežic. Čestitke!


Dormeo® je doma po celi Sloveniji in dom je tam, kjer je Dormeo®. Po Sloveniji pa se te dni odpravljamo tudi na Hitradiu Center.

Kje v Sloveniji smo spali to noč? Če pravilno ugotoviš, je lahko tvoja lepa nagrada.

Da ti malo pomagamo, ti bomo povedali, kaj smo sanjali. V narečju slovenske pokrajine, kjer smo se ponoči spočili na ležišču Dormeo®.

Prijavi se spodaj in počakaj na naš klic. Ko te pokličemo, ti bomo predvajali opis naših sanj, tvoja naloga pa bo, da uganeš, v kateri pokrajini smo spali.

Če ti to uspe, se boš lahko z malo sreče tudi ti spočil tako dobro, kot smo se spočili mi – na novem ležišču Dormeo® Ergo Comfort v dimenziji po izbiri.

Nika Krmec na Dormeo ležišču v naravi

Blagovna znamka Dormeo® je strokovnjak za celovite rešitve za dom in spanec, ki z vsakim izdelkom poskrbi za popolno harmonijo spanca. Vsi izdelki blagovne znamke Dormeo® so skrbno zasnovani za najboljše udobje in podporo, njihove lastnosti pa so bile preizkušene v številnih mednarodno priznanih laboratorijih.

Dormeo® je doma po celi Sloveniji in dom je tam, kjer je Dormeo®. Privoščite si miren in zdrav spanec na Dormeo® ležišču ter vsak dan znova premagujte ovire in dosegajte svoje cilje. V posebni poletni ponudbi vam nudijo kar 20% popust na vsa ležišča.

Poiščite svoje sanjsko ležišče – tukaj.

Dom je tam, kjer je Dormeo®. 

Nagradne igre