NAGRADNA IGRA
CURAPROX božični cover
 · Nagradne igre

V lanskem predprazničnem času smo ugotavljali, kaj vse zmore sonična zobna ščetka CURAPROX Hydrosonic pro. Letos pa imamo zate nekaj čisto posebnega.


Nagradna igra je zaključena.

Čestitke Davidu iz Ljubljane, Marjeti iz Bohinjske Bistrice, Katji iz Velenja, Jožici iz Šentjerneja in Doris iz Maribora, ki prejmejo paket izdelkov za vsakodnevno ustno higieno CURAPROX.

Čestitke Nini iz Logatca, ki prejme sonično zobno ščetko CURAPROX Hydrosonic pro!


Ob njeni glavni funkciji – profesionalnem, varnem in učinkovitem čiščenju zob - so jo face Hitradia Center uporabljale še na drugačne inovativne načine. Lani kot mikrofon za različne hite, letos bodo naši moderatorji na sonično zobno ščetko zaigrali en božični CURAPROX Hydrosonic cover. Vsak moderator po eno linijo iz istega božičnega CURAPROX Hydrosonic hitaTvoja naloga pa je, da uganeš, za kateri hit gre!

Spremljaj videe naših Hitradio Center fac in skušaj ugotoviti za kateri hit gre. To zapiši v komentar pod videom in drži pesti.

Video te čaka TUKAJ. In ne samo to – čakajo te tudi krasne nagrade.

Nekdo namreč prejme sonično zobno ščetko CURAPROX Hydrosonic pro! Zelo kul, a ne?

Prav tako pa podarjamo pakete izdelkov za vsakodnevno ustno higieno CURAPROX.

Ne oklevaj, klikni tukaj, poglej video, ugani priredbo katere pesmi so s CURAPROX Hydrosonic pripravili naši moderatorji in mogoče bo krasna nagrada prav tvoja!

CURAPROX božični cover

CURAPROX HYDROSONIC PRO: izjemna nežnost, vrhunski doseg

Tudi vam ščetkanje zob predstavlja izziv

Morda tega sploh ne veste, ampak če imate nenehne težave z zobmi in dlesnimi – zobni kamen, zadah, krvaveče in občutljive dlesni - obstaja velika verjetnost, da pri vsakodnevni ustni higieni nekaj ne delate prav. Raziskave namreč kažejo, da je v 90-tih odstotkih za tovrstne težave kriva slaba ustna higiena.

Prava rešitev je lahko enostavnejša a učinkovitejša higiena zob in dlesni s sonično tehnologijo. Slednja omogoča mehanski način čiščenja zob, pri čemer ste lahko bistveno bolj nežni in natančni, kot pri čiščenju z ročno zobno ščetko. Zaradi dodatne hidrodinamične turbulence v mešanici sline, vode in zobne paste v ustih, pa lahko z mehkimi ščetinami na nastavkih varno in učinkovito odstranite bakterije tudi na težko dostopnih mestih, recimo na robu med zobmi in dlesnijo, kjer zobne obloge povzročajo največ težav.

Za koga je sonična zobna ščetka CURAPROX Hydrosonic PRO primerna

Primerna je vsakodnevno nego zob in dlesni, za izboljšanje ustnega zdravja pri posameznikih, ki imajo težave s krvavenjem dlesni ali celo parodontalno boleznijo. Po njej posezite v primeru preventive pred kariesom, pa tudi če imate težave z zobnim kamnom. Odlično se odreže še v ustih s fiksnim ortodontskim aparatom in zobnimi vsadki.

Kako ščetkati

Vsi trije nastavki pri modelu Hydrosonic PRO imajo majhne glave z mehkimi in gostimi vlakni CUREN®, ki dosežejo težko dostopna mesta ter jih očistijo nežno in učinkovito. Ta poliestrska vlakna so tudi ena od ključnih prednosti soničnih zobnih ščetk CURAPROX. Zato izberite ustrezni nastavek ter uživajte v čistih in zdravih zobeh.

Najprej izberite želen način delovanja in ustrezen nastavek. Nastavek »sensitive« ali »power« položite na rob med zobmi in dlesnijo. Pri ščetkanju se pomikajte zob za zobom. Vsem, ki imate težave z zobnim kamnom pa svetujemo uporabo nastavka »single«. Z njim se brez pritiska pomikajte po robu dlesni v programu »clean« ali »smile«. In ne pozabite: na dobro očiščenih zobeh se zobni kamen ne nabira.

Zobni kamen, krvaveče in občutljive dlesni ter zadah torej niso dejstvo, na katerega se morate navaditi. Le pravo rešitev za ustno higieno morate najti in težava bo odpravljena.

Nagradne igre