NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
Tvoja izbira, tvoj stil
 · Nagradne igre

Si se že odločila, katera Guess torbica bo tvoja? 😉

V petek, 8. decembra pozorno spremljaj naš Instagram profil. Tam boš našla odgovor na nagradno vprašanje, ki ti lahko prinese novo Guess torbico, po lastni izbiri.

Naša Pia Nina bo razkrila čarobnost torbic Bags&more in ti zaupala vsebino svoje torbice. Tvoja naloga bo, da prešteješ koliko predmetov je imela v torbici in odgovoriš na nagradno vprašanje v prijavnici spodaj.

Ena srečnica bo prejela novo Guess torbico, ki jo bo lahko izbrala v trgovini Bags&more.

Če poznaš pravilen odgovor hitro izpolni prijavnico in drži pesti! 😊

b and more

Vstopili smo v čaroben praznični čas, poln lepih  trenutkov in iskanja popolnih daril. Vendar pa v tej  praznični evforiji ne smemo pozabiti nase. 

Kaj bi lahko bilo boljše od prazničnega darila, ki odraža vašo edinstveno osebnost in dopolnjuje vaš stil? In kaj je boljša izbira kot čudovita nova torbica, katero najdete v poslovalnicah Bags&more, ki bo postala vaša zvesta spremljevalka v vseh priložnostih?

Torbica ni le modni dodatek, ampak pravo umetniško delo, ki izraža vaš modni življenjski slog. Morda iščete torbico za posebno priložnost, ki bo dopolnila vaš večerni videz, ali pa si želite vsakodnevno torbico, ki združuje slog in praktičnost.

Ko se podate v lov za popolno torbico si dovolite sanjariti. Premislite o barvah, ki vam polepšajo dan, in materialih, ki združujejo udobje in trajnost. Morda se odločite za klasičen model, ki nikoli ne gre iz mode, ali pa se prepustite najnovejšim modnim trendom in izberete nekaj, kar bo izstopalo in poudarjalo vašo edinstvenost.

Torej, zakaj ne bi letos praznike proslavili z novo torbico, ki vam jo podarja podjetje Bags&more? Hitro en prazničen klik ogled na celotne ponudbe torbic

Pozdrav iz poslovalnic Bags&more – kjer se modni stil sreča z duhom praznične zabave! 🌟

#ModniPrazniki #BagsAndMoreStyle

Nagradne igre