NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
AVE piščanec
 · Nagradne igre

Ave alarm bo tokrat nekoliko drugačen, saj to ne bo poseben zvok, ampak bodo to slovenski hiti!


Torej, vsakič ko v etru slišiš slovenski hit pošlji SMS s ključno besedo »AVE Piščanec« na 041 14 14 14. Večkrat pošlješ SMS, več imaš možnosti, da te izžrebamo.

AVE piščanec

SAMO DOMAČE ZA VSE DOMAČE

Poskrbeli smo za vse. 100% lokalno vzrejo, živalim prijazno rejo, 100% lokalno krmo, vrhunsko kakovost mesa in trajnostno embalažo.

Zato, da lahko vi vašim domačim sproščeno postrežete samo najbolj kakovostne in najbolj okusne jedi.

100% SLOVENSKI PIŠČANEC, 100% NADZOR IN SVEŽINA

Pri AVE celotna veriga reje piščancev poteka v Sloveniji – vse od gnezda do krožnika. Celotna pot je popolnoma sledljiva, varna in nadzorovana. Uporabljamo celo lastno proizvodnjo valilnih jajc.

AVE piščanec

 ZA BOLJ SVEŽE IN KAKOVOSTNO MESO

Naše poti so kratke, največ 3 ure stran od rejcev. Po razrezu meso zapakiramo in dostavimo na trgovinske police. Tako meso ostane popolnoma sveže in višje kakovosti, kar je pri piščančjem mesu ključnega pomena.

To se je pokazalo tudi na neodvisnem poizkusu, kjer so strokovnjaki piščančje meso AVE prepoznali kot sočno, polnega okusa, z odlično teksturo in prijetno aromo.

ŽIVALIM PRIJAZNA REJA

Živalim prijazna reja pomeni, da živalim zagotavljamo boljše življenjske pogoje od zakonskih določil. Zato skrbno izbiramo naše partnerje – rejce. Trenutno sodelujemo z 18 rejci iz celotnega Pomurja, ki jim dostavljamo piščance in krmo, ki je iz 100% slovenskih žit ter prilagojena potrebam živali.

100% SLOVENSKA ŽITA, 100% PRILAGOJENA KRMA

Kakovostna krma je pomembna za zdravje piščancev in kakovost mesa. Slovenija z rodovitno zemljo, soncem in popolnimi naravnimi pogoji omogoča pridelavo kakovostnih žit, ki jih nato predelamo v krmo. Srečo imamo, da se nahajamo sredi žitnice Slovenije in se lahko oskrbimo izključno s slovenskimi žiti.

ZA VIŠJO KAKOVOST IN BOLJŠI OKUS MESA

Skrbno izbrana žita in struktura krmne mešanice pomembno vplivata na zdravje živali in na okus končnih izdelkov. To je eden glavnih razlogov, da je naš prekmurski piščanec AVE tako polnega okusa.

NOVA TRAJNOSTNA EMBALAŽA

Naša inovativna rešitev trajnostne embalaže vsebuje kar do 85% manj plastike v primerjavi s standardnimi plastičnimi banjicami in občutno poveča možnost recikliranja. 

100% KAKOVOSTNI IN OKUSNI IZDELKI

Vse vrste AVE piščančjega mesa odlikujejo sočnost, polni okusi, odlična tekstura in prijetna aroma. Najvišje standarde dokazujejo številni certifikati kakovosti, neodvisni poizkusi in nagrade.

Več na https://piscanec.ave.si.

 

Pogoje sodelovanja v nagradni igri si poglej tukaj.

Nagradne igre