NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA
20 letni kviz
 · Nagradne igre

Harvey Norman praznuje 20 let! In ja, tudi ti si med povabljenimi.


Vabimo te, da se v 20 letnem kvizu by Harvey Norman, skupaj z nami nostalgično spomniš nekaterih pomembnih dogodkov. Zate smo pripravili 20 vprašanj, ki nas bodo popeljala skozi zgodovino preteklih 20-ih let.

Ali veš, kdo je leta 2008 zastopal Slovenijo na Evroviziji v Beogradu? Se spomniš, katerega leta je Slovenija prvič nastopila na svetovnem prvenstvu v nogometu?

Če si vsaj na eno izmed teh vprašanj znal odgovoriti, imaš v žepu že 20 evrov!

Vsak pravilen odgovor v 20 letnem kvizu by Harvey Norman, ti namreč prinese 20 evrov na vrednostno kartico Harvey Norman. Skupno torej kar 400 evrov!

Izmed vseh sodelujočih v kvizu bomo tistemu, ki bo pravilno odgovoril na največ zaporednih vprašanj, poleg vsote na vrednostni kartici podelili tudi nov Smart TV HISENS z diagonalo 65".

Izpolni spodnjo prijavnico in se pridruži praznovanju.

Harvey

Harvey Norman, ki ima več kot 300 poslovalnic po celem svetu, praznuje 20 let prisotnosti in uspešnega poslovanja na slovenskem trgu.

16. septembra 2002 je namreč ta avstralska trgovinska veriga odprla svojo prvo poslovalnico v Sloveniji. Takrat je vrata odprla ljubljanska poslovalnica, kateri so v naslednjih letih sledile še štiri druge, in sicer Maribor, Celje, Novo mesto in Koper.

Na številnih prodajnih oddelkih trgovin Harvey Norman boste poleg zavidljive ponudbe in vrhunske kakovosti izdelkov deležni tudi odličnih cen ter ugodnih plačilnih pogojev ob nakupu na obroke. Zato že 20 let s ponosom uporabljamo slogan Zaupanja vreden nakup.

Nagradne igre