NAGRADNA IGRA
nagradna igra vrečke chio
 · Nagradne igre

Ni dobrega filma brez … ? Chio čipsa!


Chio je vedno dobra družba, ne glede na to ali gre za zabavo, film ali učenje. Chio čips ima široko paleto okusov in vrst čipsov, zato lahko vsak najde nekaj zase. In če ga najdeš na Hitradiu Center, ti lahko prinese tudi 100 eurov!

Vsak delavnik bomo na instagram profilu Hitradia Center objavili story, kjer se bo skrival Chio čips. Tvoja naloga je, da takoj, ko opaziš vrečko Chio čipsa, komentiraš story - prvi, ki mu to uspe, dobi 100 eurov!

chio čips slani

Blagovna znamka Chio je v Sloveniji prisotna že 26 let. Že od samega začetka Chio velja kot izdelek, za katerega je značilna visoka kakovost. Kupci dojemajo vse vrste Chio čipsa kot zelo kakovostne. Poleg edinstvenih okusov in razvijanju proizvodov, ki sledijo svetovnim trendom (Oven čips, Kettle čips, čips iz leče itn.) je pomemben razlog uspešen razvoj prodaje tudi embalaža, prilagojena za najrazličnejše priložnosti. Primer takšnega inovativnega pakiranja je pakiranje »party«, ki je še posebej primerno za zabave, kjer je prisotna velika množica ljudi.

Značilnost čipsa Chio je raznovrstnost, saj vključuje čipse, ki zadovoljujejo vse želje in potrebe. Chio čipsi ne vsebujejo dodanih barvil in konzervansov. Pomembna značilnost Chio proizvodov je zvestoba originalnim okusom sestavin. Vedno znova sledijo prehranskim trendom in skušajo zadovoljevati potrebe porabnikov.

Chio je sinonim za blagovno znamko, ki v celoti zadovoljuje vse potrebe porabnikov po slanih prigrizkih. Pri tem pa zagotavlja vrhunsko kvaliteto in različni proizvodi, ki zadovoljujejo različne potrebe posameznikov vedno in povsod. Novice in novosti lahko najdeš na spletni strani www.chio.si ter www.intersnack.si

Pravilnik nagradne igre se nahaja tukaj.

Nagradne igre