Nagradne igre

 1. Najtežji f*king kviz ever

  Alen Podlesnik iz Feel Good jutra ima zate poseben izziv.

  Preberi več
 2. Fresh Corner

  Ni časa za pripravo malice? Brez skrbi!

  Preberi več
 3. NAPOLNI SI BATERIJE!

  Nič ti ne pokvari dneva bolj, kot prazna baterija.

  Preberi več
 4. Na poti do uspeha

  Razmišljaš o tem, da bi se podal na lastno poslovno pot ali pa si prve korake že naredil? Dovoli nam, da ti na tvoji poti do uspeha malo pomagamo.

  Preberi več
 5. V Beograd z AZS!

  Med 18. in 20. marcem se bo v Beogradu odvilo dvoransko svetovno prvenstvo v atletiki. Boš za naše atlete navijal tudi ti?

  Preberi več
 6. S Centrom na Kope!

  Z družino na Kope? Časti Hitradio Center!

  Preberi več
 7. Polepšamo ti dom!

  Je že skrajni čas, da malo prenoviš svoj dom? Na Hitradiu Center bomo v sodelovanju s podjetjem REFLEKS SERVIS nekomu omogočili, da malo polepša svojo kopalnico.

  Preberi več
 8. Pringlesov božič

  Božičnih daril smo vedno veseli! Še posebej tistih nepričakovanih.:)

  Preberi več
 9. Nasmeh zate. Nasmeh zame.

  Nasmeškotek je čarobni piškotek, ki pod okriljem HOFER Slovenija od leta 2017 riše nasmehe na obraze tistih, ki ga prejmejo in tistih, ki ga podarijo.

  Preberi več
 10. CURAPROX božični cover

  V lanskem predprazničnem času smo ugotavljali, kaj vse zmore sonična zobna ščetka CURAPROX Hydrosonic pro. Letos pa imamo zate nekaj čisto posebnega.

  Preberi več
 11. Katera je tvoja Sola?

  Ljudje smo navajeni živeti v svoji coni udobja in jo redko zapustimo kar tako, brez malo spodbude. Naj bo to izbira pijače ali pa adrenalinska dogodivščina, ki si jo že dolgo želimo poskusiti, vedno radi vztrajamo pri preverjenih opcijah in zato včasih drugih možnosti sploh ne poznamo.

  Preberi več
 12. Na počitnice z Air France

  Z Air France se lahko to zimo na različne destinacije odpraviš dosti ceneje – obišči njihovo spletno stran in preveri ponudbo!

  Preberi več
 13. Anabelin SUPR hit

  Anabel in Telekom Slovenije na Hitradio Center vsak dan prinašata SUPR hite, ki jih lahko poslušaš tudi na Centrovi aplikaciji in spletni strani.

  Preberi več
 14. Citroën: Skrita beseda

  Si že pripravljen na zimsko sezono? Kaj pa tvoj avto?

  Preberi več
 15. Heineken 0.0 moment

  Kdaj je pravi čas za 0.0 pivo? Veliko je takšnih trenutkov in Heineken 0.0 bo postal uradni sponzor tvojega 0.0 momenta!

  Preberi več
 16. POŠLJI STARŠE V ŠOLO!

  Se je tvoja mama, oče, frend, sestra, bratranec že zelo zgodaj posvetil družini in ni imel časa zaključiti šole? Si morda ti ta, ki se želi vrniti v šolske klopi in dokončati izobraževanje?

  Preberi več
 17. Recept za dvig odpornosti

  Okusno, zabavno, zdravo. Lahko je eno od tega, vsekakor pa ne vse troje, imamo prav? Nimamo. Z vitamini in minerali Jamieson je lahko vse troje hkrati!

  Preberi več
 18. dm tek za ženske stream

  Mi se že pripravljamo na 15. dm tek za ženske! Si tudi ti za?

  Preberi več
 19. Dom je, kjer je Dormeo

  Nagradna igra je zaključena. Srečna nagrajenka je Špela iz Brežic. Čestitke!

  Preberi več
 20. King ICE CREAM ALARM

  Dolgo smo čakali na poletje in končno je tu! Komu je vroče?

  Preberi več
 21. Šolska akcija

  Na Hitradiu Center bomo skupaj s Kopija-novo to poletje poskusili omogočiti brezskrben vstop v novo šolsko leto prav vsem šolarjem.

  Preberi več
 22. #KJEJETONI? Pri tebi!

  Tudi tebe gibanje sprošča in ti da ful energije? Toplejši dnevi so še dodatna priložnost, da svoje telo razgibamo na prostem. Vse skupaj pa je še toliko lepše in lažje, če to naredimo v družbi ekipe.

  Preberi več
 23. Šport v najboljši družbi

  Pomlad je tu – vsi smo pokukali na plan in športne aktivnosti so znova postale del našega vsakdana. Da bo skrb za poletno postavo malo bolj zabavna, je tu Hitradio Center. Da bo med športom malo lažje in da mišice ter sklepi po športu ne bodo preveč boleli, pa poskrbijo izdelki Jamieson.

  Preberi več
Nagradne igre