Ljubljana 102.4
Maribor 103.7
Celje 88.7, 89.1
Kranj 102.6
Velenje 105.0
Koper 106.4
Nova Gorica 104.9
Novo Mesto 99.4
Ptuj 103.7
Murska Sobota 103.7
Izola 93.8
Slovenj Gradec 98.3
Krško 89.3
  Iskanje

 
  
Pošlji
Povej naprej

Polepšaj dan, slabo daj stran

Polepšaj dan, slabo daj stran

Ljubljana, 26-03-2012
POLEPŠAJ DAN,
SLABO DAJ STRAN


Priznajte, takoj ste boljše volje, ko vam nekdo z malenkostjo polepša dan.

Roke imate polne vrečk in nekdo vam pridrži vrata. Vzgojiteljica v vrtcu vedno z nasmehom pričaka vaše zaspane otroke. Ko stojite v dolgi vrsti v trgovini z eno samo čokoladico v rokah, vas mlad gospodič spusti naprej. Prijatelj vam prinese celo košaro vitaminov, čajev in dobro knjigo, ko doma ležite z vročino. Sodelavec vam zjutraj prinese najboljšo kavo, tisto s čokoladnim posipom (ne da bi ga prosili). Prijateljica vam čuva otroke, da lahko gresta z možem končno malo sama ven.

Drobne malenkosti polepšajo naše dneve. Mi lahko ustvarjamo boljši svet. Svet poln vsega dobrega.

Delite z nami, kako je nekdo vam polepšal dan. Vi pa boste imeli možnost tej osebi podariti Gorenjkino čokolado, na katero bo zapisano vaše osebno sporočilo. Ja, prav na čokolado bo »vtisnjeno«. Super, kajne? S tem sladkim darilcem boste tako tudi vi njim polepšali dan.

Prijavite se TUKAJ ali pa nam pišite na polepsajdan@radiocenter.si. Zaupajte nam, kako je nekdo vam polepšal dan. Teja bo vsak delavnik popoldne med 19. in 30. marcem  izbrala dva, ki bosta z nami delila kako super je, ko ti nekdo polepša dan.

Gorenjka. Polna vsega dobrega.

 
Razpri komentarje
Oddaj komentar:
*vsa polja so obvezna
Naslov komentarja: Ime:
   
Komentar:
 
Število komentarjev: 12

andreja
tvoj nasmeh mi polepša dan
2 leta nazaj
Dragi neznanec, čeprav te ne poznam si prav ti tisti, ki mi vsak dan polepša dan z svojim sladkim nasmehom . hvala
Matevž
moja Mami in sestra Tita
2 leta nazaj
Meni vsak dan polepsata dan mami Manja in sestra Tita, ko pridem utr hvujen iz sluzbe zvecer in me caka vecerja in topla objemcka. Hvala MAMI IN TITA
ŽELJKO
Moj otrok
2 leta nazaj
Meni dan polepšajo moji trije malčki Jasna (7 let), Žiga (5 let), ter Blaž (4 leta), ko se zjutraj zbudijo, priletijo k meni v posteljo, me objamejo, in rečejo "Ati, rad te imam" !Zame je to najlepši trenutek dneva!
Valerija
babica
2 leta nazaj
Najbolj si želim polepšati moji BaBicI ki je prvega marca praznovala svoj 96 rojstni dan. Vedno pomaga je vedra in nasmejana čeprav so jo leta tudi že načela zelo rada pa je čokolado vsak teden ji prinesem Gorenjko tisto tapravo mlečno ima najrajši.
Maja
Moj oce
2 leta nazaj
Moj oce je najpomembnejsa oseba v mojem zivljenju, naucil me je ogromno, hvalezna sem mu za marsikatero stvar. Nikoli mi ni nicesar prepovedal, brez besed mi je povedal, kaj se spodobi in kaj ne. Na zalost se njegovo zivljenje mnogo prehitro koncuje, saj se bori z zahrbtno boleznijo. Dala bi mu vse na svetu, a mu zal ni pomoci. Ni mi polepsal le dneva, ampak vse zivljenje. Neskoncno ga imam rada. Razmisljam, kako bi mu polepsala cas, ki mu preostane, cokolado je imel vedno rad in verjamem, da bi se je razveselil.
sebastjan
oblenica
2 leta nazaj
v cet.5.aprila bova z punco imela obletnico in v ta namen se ji zelim zahvalit in podariti nekaj drobnega
Sandra
ROJSTNI DAN
2 leta nazaj
V sredo, 28. marca, ima moj dragi okrogli, 30 rojstni dan. Ta dan pa bo poseben tudi zato, ker se mu želim zahvaliti za vse kar je storil zame v zadnjih 10 letih, še posebej pred kratkim ko se je opogumil in pokleknil pred mano.
Tjaša
Moj lep dan
2 leta nazaj
Moj današnji dan je bil zelo lep že ob sami besedi ki mi ji jo je rekel moj fant in to je da me ima rad in da me ljubi.
lepa lina
srečen dan
2 leta nazaj
zame je bil zelo srečen dan ko sem naredila šolo in to je najbolj pomembno v svojem življenju!!!!
Agica
srčni prijatelji
2 leta nazaj
V življenju pridejo dnevi, ko res ne veš, kako naprej...., pred dvema tednoma sem s epoškodovala in moja mobilnost je bila dotalno omejena....za sabo je potegnila še veliko misli, takšnih in drugačnih...., nisem oseba, ki rada jamra ali prosi za pomoč...ampak moja zlata prijateljica preprosto čatuti, ko sem v "krizi"...Danes, ko je ves svet na delu, jaz pa moram biti doma, me je spet zbudila z glasom, polnim energije in me prepričala, da zmorem premagati 34 stopnic in se odpeljati z njo na kavo....Preživela sem prečudovit dopoldan...na kavi s prijatelji, ob prijetnem klepetu, nasmejala sem se do solz, domov prišla polna energije in vere v lepši jutri...Vem, da bom z njeno pomočjo prilezla z vsega hudega, saj mi zna dati novih moči in me zna tudi okarati za negativno mišljenje....Je prijateljica, ki zna najti pravo pot do občutkov in vedno ve, kaj je prav narediti...Nikoli ji ne bom mogla vrniti vsega dobrega, kar je storila zame...najbrž tudi ne bom te sreče za sladko darilce, za katerega vem, da bi ga ona razdelila z nami...se pa počutim veliko lepše, da to delim z vami...Ob njenih besedah in dejanjih se vedno znova zavem, da se vse slabo enkrat konča, da me čaka lepši jutri, brez trpljenja in kar je napomembnejše- naučila me imeti sebe rada ter verjeti v svoje sanje....Lep gorički pozdrav..pa bodite v cvetju :)


Stran 1 od 2 1  2 
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo - radio center
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo
radio center
gibonni
mirakul
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo
radio center
01. Avicii
Addicted To You
02. Cris Cab Feat. Pharrell Williams
Liar Liar
03. Dan D
Pozitivne Misli
Več...
Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno
Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde
Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki

Fotogalerija Radia Center

Program

Akcija

© 2010-2011 Radio Center - vse pravice pridržane