Ljubljana 102.4
Maribor 103.7
Celje 88.7, 89.1
Kranj 102.6
Velenje 105.0
Koper 106.4
Nova Gorica 104.9
Novo Mesto 99.4
Ptuj 103.7
Murska Sobota 103.7
Izola 93.8
Slovenj Gradec 98.3
Krško 89.3
  Iskanje

 
  
Pošlji
Povej naprej

RED X-MAS PARTY izpolnil sanje vseh mladoletnikov

RED X-MAS PARTY izpolnil sanje vseh mladoletnikov

Ljubljana, 24-11-2011
RED X-MAS PARTY IZPOLNIL SANJE VSEH MLADOLETNIKOV


Ljubljana, 23. november 2011. V predbožičnem duhu je organizator vsem, ki še niso dopolnili 16 let, pa bi se vseeno radi udeležili velikega spektakla v rdečem, pripravil posebno presenečenje. Starš ali zakoniti skrbnik vsaj 2 mladoletnih oseb, se bo Red X-mas partyja lahko udeležil brezplačno.
Poskrbljeno za mladoletne

"Ker je povpraševanje najstnikov po dogodku izjemno, njihova želja videti ta hip enega največjih svetovnih popzvezdnikov ter ostale nastopajoče ikone pa zelo močna, že lahko govorimo o pravi Guettamaniji", sta povedala organizatorja Black Pony in EEMM, ki bosta danes na uradnem profilu prireditve na Facebooku najavila, da je nakup vstopnic možen tudi za vse, ki so mlajši od 16 let. "Mladoletni oz. vsi, ki so mlajši od 16 let, se bodo lahko dogodka udeležili ob spremstvu starša oz. zakonitega skrbnika. Vsak zakoniti skrbnik ali starš, ki bo na dogodku spremljal vsaj 2 mladoletni osebi, pa si bo rdeči spektakel lahko ogledal brezplačno."

Posebna gesta organizatorja, ki bo zagotovo razveselila vse mlajše privržence mega zvezdnika, se imenuje "RDEČI 2 = 3", nakup tega paketa vstopnic pa jim bo omogočal ogled iz t.i. rdečega ringa oz. rdečih tribun.
V Rdečem Ringu so na voljo vstopnice po ceni 28 €.Na Red X-mas party z avtobusom

Za vse obiskovalce, ki niso iz Ljubljane in bi si do prizorišča želeli priti varno in udobno, je organizator poskrbel za organizirane avtobusne prevoze. Tak dostop pa prinaša še dodatno udobje, saj bodo žurerji pripeljani naravnost v Stožice na parkirišče za avtobuse v garaži, ki se nahaja v neposredni bližini vhoda 5.

… ali z vlakom!

Tudi Slovenske železnice želijo biti del najbolj nore božične zabave, zato so vsem, ki so se že (ali pa se še bodo) odločili, da je ne bodo zamudili, pripravili 50-odstotni popust za potovanje z vlakom na dan rdečega spektakla v Stožicah. Do pol cenejšega prevoza bodo obiskovalci prišli tako, da bodo ob nakupu vozovnice predložili že kupljeno vstopnico za Red (x-mas) Party.

Več informacij: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/na-izlet/red-xmas-guetta

 
Razpri komentarje
Oddaj komentar:
*vsa polja so obvezna
Naslov komentarja: Ime:
   
Komentar:
 
Število komentarjev: 0

najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo - radio center
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo
radio center
gibonni
mirakul
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo
radio center
01. Avicii
Addicted To You
02. Cris Cab Feat. Pharrell Williams
Liar Liar
03. Dan D
Pozitivne Misli
Več...
Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno
Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde
Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki

Fotogalerija Radia Center

Program

Akcija

© 2010-2011 Radio Center - vse pravice pridržane