Ljubljana 102.4
Maribor 103.7
Celje 88.7, 89.1
Kranj 102.6
Velenje 105.0
Koper 106.4
Nova Gorica 104.9
Novo Mesto 99.4
Ptuj 103.7
Murska Sobota 103.7
Izola 93.8
Slovenj Gradec 98.3
Krško 89.3
  Iskanje

 
  
Pošlji
Povej naprej

Radio Center na pomoč prizadetim v poplavah

Radio Center na pomoč prizadetim v poplavah

Ljubljana, 06-10-2010Septembra je ekipa Radia Center na treh lokacijah po celi Sloveniji in kljub slabemu vremenu, izpeljala tri dobrodelno obarvane dogodke. S temi tremi dogodki so zaposleni povzeli mesec september, v katerem so z nesebičnostjo in posluhom priskočili na pomoč ljudem v stiski. Podrobnosti o dogodkih so dosegljive spodaj.

Ekipa Radia Center se je tudi letos udeležila prireditve v sklopu 10. festivala stare trte - Mojstri kuhanja v kotličkih. Člani ekipe radia z največ glasbe v Sloveniji so se predstavili z vegetarijanskim golažem, ki je v deževnem dnevu postal prava uspešnica med prisotnimi. Zbrana sredstva bomo vsi na prireditvi prisotni mediji, ob Radiu Center so kuhali tudi novinarji Večera in Radia SI, podarili Varni hiši Maribor.

POTICA VELIKANKA

V okviru prireditve Sladka Istra v Kopru, kjer obiskovalci na stojnicah okušajo različne slaščice, smo skupaj s partnerji pripravili dobrodelno prodajo dveh potic velikank. Vsaka je bila težka 50 kilogramov in primerna za 200 ljudi. Obiskovalci, večinoma z Obale, so kupili prav vse narezane kose. Izkupiček bo Radio Center namenil družinam v občini Koper, ki so jih pred dnevi prizadele poplave.

MUZEJSKI VLAK

Kljub slabemu vremenu je bil muzejski vlak to soboto skoraj polno zaseden, na njem pa vladala izključno dobra volja. Radio Center je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije na izlet v Goriška Brda popeljal več kot 150 otrok in staršev iz ogroženih družin. Dan je minil v prijetnem druženju, številnih dogodivščinah in nepozabnih  animacijah. Nad Brdi je za nekaj trenutkov celo posijalo sonce. Ob slovesu smo si s povabljenimi obljubili, da se vnovič srečamo čez eno leto.

Meseca septembra pa smo pomagali tudi socialno ogroženi družini z Obale.

Mojca.
Mama dveh šoloobveznih otrok. Sobarica v hotelu v Izoli. Ženska, ki dobi konec meseca za svoje delo 400 EUR. Najemnina za stanovanje, v katerem živi z otrokoma, znaša 500 EUR.
 
Mojca nima denarja za stanovanje, ne za položnice, ne za hrano. Hladilnik v tretjem nadstropju nekega bloka v Izoli je že lep čas prazen. Otroka sprašujeta, kaj je narobe, da ves čas joče. A ne bodo šli več nikoli na počitnice?

"Mojc" je to leto po Sloveniji veliko. Morda se niti ne bi zavedali kako veliko, če ne bi Polona Požgan in Sašo Papp vsak dan klicala obupane ljudi, ki so se prijavili na akcijo LETO DNI NA NAŠ RAČUN na Radiu Center. Na radio so številne obupane usmerjale celo socialne službe. Vsem je bilo seveda nemogoče pomagati. Nekateri pa so - s pomočjo Radia Center - zaživeli nov začetek. Mojca sicer ni imela sreče pri žrebu in pri plačevanju položnic. Zato pa so njena zgodba in njene solze toliko bolj segle v srce sodelavcem Radia Center,  ki so skupaj zbrali 1.000,00 evrov in jih podarili Mojci in njeni družini, ki je sicer pred 14 - imi dnevi ostala tudi brez stanovanja.


 
Razpri komentarje
Oddaj komentar:
*vsa polja so obvezna
Naslov komentarja: Ime:
   
Komentar:
 
Število komentarjev: 1

mojca
zahvala
3 leta nazaj
iz srca hvala celotni ekipi radia center za zbran denar in bone.


Stran 1 od 1 1 
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo - radio center
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo
radio center
gibonni
mirakul
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo
radio center
01. Avicii
Addicted To You
02. Cris Cab Feat. Pharrell Williams
Liar Liar
03. Dan D
Pozitivne Misli
Več...
Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno
Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde
Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki

Fotogalerija Radia Center

Program

Akcija

© 2010-2011 Radio Center - vse pravice pridržane