Ljubljana 102.4
Maribor 103.7
Celje 88.7, 89.1
Kranj 102.6
Velenje 105.0
Koper 106.4
Nova Gorica 104.9
Novo Mesto 99.4
Ptuj 103.7
Murska Sobota 103.7
Izola 93.8
Slovenj Gradec 98.3
Krško 89.3
  Iskanje

 
  
Pošlji
Povej naprej

EUROVISION SONG CONTEST 2011

EUROVISION SONG CONTEST 2011

Ljubljana, 13-05-2011
DVOJNI CD V PRODAJI
Kmalu trojni DVD in Dvojni BluRay

 

Lanskoletni Eurosong je spremljalo več kot 125 milijonov gledalcev, letošnja pričakovanja EBU-ja so večja. Sam Eurosong je, tako kot vsako leto, tudi letos pospremljen z dvojnim CD-jem s skladbami vseh 43 nastopajočih. Eurosong 2011 je letos v Düsseldorfu v Nemčiji.

Na albumu se nahaja tudi skladba »No One« slovenske predstavnice Maje Keuc, ki bo jutri, v četrtek 12. maja nastopila na drugem polfinalnem večeru, pod zaporedno številko 13. V kolikor ji uspe priti med 10 najboljših, jo bomo spremljali še v soboto 14. maja na finalnem izboru. Držimo pesti.

Poleg CD-ja, bosta od 6. junija dalje v prodaji tudi trojni DVD ter dvojni BluRay s posnetkom finalnega večera. Vse te izide, kot vedno, si lahko priskrbite v ekskluzivni distribuciji založbe Dallas, po najugodnejši ceni v Dallas Mute Shopu, od tega leta dalje pa tudi v digitalnem formatu na www.dallasmusicshop.com .

Informacije o samem dogodku ter izvajalcih najdete na uradni spletni www.eurovision.tv


 
Razpri komentarje
Oddaj komentar:
*vsa polja so obvezna
Naslov komentarja: Ime:
   
Komentar:
 
Število komentarjev: 3

Tjaskiiica
upajmo...
3 leta nazaj
ammm... upam da nebomo zmagali, ker bi to pomenlo, da bi še eurosong imeli na grbi...:) Sej je lepa pesem, ampak res bi biu to samo dodaten strošek za nas, ko že itak nimamo denarja za ven metat.;) Pohvale maji!!!
Petra
Ponosni Slovenci
3 leta nazaj
Sedaj smo v finalu in pravzaprav uvrstitev v finalu ni več tako zelo pomembna. Maja se je odlično odrezala, naredila dober vtis na medije in oboževalce evrosonga in s tem pripomogla, da bo Slovenija spet/še nekoliko bolj prepoznavna. Celo nekateri Madridčani so me pocukali za rokav in rekli "vaša je pa dobra" in to je zame že zmaga :) Dajmo Maja!!
NATALIJA
ZMAGA JE NAŠA
3 leta nazaj
NAŠA MAJA BO ZMAGALA ZA SLOVENIJO SLOVENKA PA ŠE ŠTAJERKA JE ZMAGOVITA KOMBINACIJA MAJA MAJA MAJA!!!


Stran 1 od 1 1 
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo - radio center
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo
radio center
gibonni
mirakul
najboljsi glasbeni miks za vso slovenijo
radio center
01. Avicii
Addicted To You
02. Cris Cab Feat. Pharrell Williams
Liar Liar
03. Dan D
Pozitivne Misli
Več...
Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno Radio center, fotogalerija Aktualno
Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde Radio center, fotogalerija Naše zvezde
Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki Radio center, fotogalerija Vaši utrinki

Fotogalerija Radia Center

Program

Akcija

© 2010-2011 Radio Center - vse pravice pridržane